Nieuws cliëntenraad

 • Cliëntenraad 2018

  De cliëntenraad heeft in het nieuwe jaar zijn taken weer opgepakt.
  Bezoekers aan het pand van WerkSaam kunnen op de informatieschermen in de hal onze presentatie zien die we gemaakt hebben om meer bekendheid te geven aan onze raad. We zijn momenteel bezig met het voorbereiden van gesprekken met onze achterban. We willen natuurlijk graag weten wat er zoal bij jullie gebeurt en als dit nodig is zullen we kleine of grotere verstoringen in het werk melden bij WerkSaam.

  Lees verder

 • Benoeming 2 nieuwe leden

  In november 2016 zijn Geert Veldhuis uit Enkhuizen en Sylvia van de Klundert uit Lutjebroek door het bestuur van WerkSaam benoemd als lid. De raad is hiermee weer compleet.

  Lees verder

 • Nieuwe leden cliëntenraad 09 november 2016

  Er zijn gesprekken gevoerd met een aantal kandidaat-leden voor onze raad en naar verwachting is binnenkort de cliëntenraad weer op volle sterkte. Zodra de nieuwe leden zijn geïnstalleerd zullen wij dit melden.

  Lees verder

 • Stichting leergeld 09 november 2016

  Tijdens onze laatste vergadering heeft dhr. Ton Vergeer van de Stichting Leergeld uitleg gegeven over de werkzaamheden van zijn stichting. De cliëntenraad vindt de werkzaamheden van de Stichting Leergeld indrukwekkend en wil zich inzetten om de mogelijkheden van de stichting onder zijn achterban meer bekend te maken.

  Lees verder

Uitgelicht

Subnavigatie