Nieuws WerkSaam

 • Minder bijstandsuitkeringen in Westfriesland

  Het aantal mensen met een bijstandsuitkering in Westfriesland is dit jaar gedaald. In juni zette de daling in en inmiddels hoeven in alle Westfriese gemeenten minder huishoudens een beroep te doen op bijstand bij WerkSaam Westfriesland. Begin dit jaar waren er nog 3.323 uitkeringen, begin december waren dat er 3.246 (-2,3%). Ook veel andere gemeenten zien inmiddels een dalende lijn. Vooral de reden van uitstroom in Westfriesland is opvallend ten opzichte van landelijke cijfers: in Westfriesland stromen bovengemiddeld veel mensen uit doordat ze een baan hebben.

  Lees verder

 • Nieuwsbrief uitkeringsgerechtigden december 2017

  Alle uitkeringsgerechtigden ontvangen deze maand weer een nieuwsbrief

  Lees verder

 • Storing Ontvangstbevestiging Inkomstenverklaring

  Clienten met een hotmail adres die hun inkomstenverklaring digitaal hebben aan geleverd, ontvangen door een storing geen ontvangstbevestiging.
  Uw inkomstenverklaring is wel bij ons binnen gekomen.
  Wij werken er aan om de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen.

  Lees verder

 • Vacature Medewerker Uitkeringsadministratie

  Een correcte administratieve en financiële verwerking vind jij een uitdaging. Of het nu gaat om uitkeringen of re-integratie, jij draait er je hand niet voor om. Door controleren en fiatteren signaleer jij risico’s, zodat de kwaliteit altijd hoog is. Jij zoekt een uitdagende baan, wij een enthousiaste collega.

  Lees verder

Uitgelicht

Subnavigatie