Nieuws WerkSaam

 • Meld uw activiteit aan voor de Maand van het Werk!

  Het wordt al bijna een traditie: oktober staat in Noord-Holland Noord volop in het teken van werk en arbeidsmarktontwikkelingen.

  Lees verder

 • Inkomensconsulent Hoorn/ Westfriesland

  Of het nu gaat om het onderhouden van cliëntcontacten, het afhandelen van een aanvraag of het beoordelen van de levensvatbaarheid van een bedrijf (-splan), jij draait er je hand niet voor om. Vragen analyseer je en indien nodig verwijs je door, zodat de cliënt altijd verder geholpen wordt. Jij een uitdagende baan, wij een enthousiaste collega.

  Lees verder

 • Noord-Holland Noord zet schouders onder ‘Perspectief op Werk’

  Acties om meer mensen aan het werk te krijgen

  Vandaag ondertekenden de Alkmaarse wethouder en voorzitter RPAnhn, Elly Konijn-Vermaas en Jeroen Veerman, bestuurder RPAnhn namens VNO-NCW, het actieplan ‘Perspectief op Werk’. In het plan staan acties voor de komende twee jaar om meer mensen aan het werk te helpen. Alle partijen in de arbeidsmarktregio Noord-Holland Noord zetten hiermee samen de schouders eronder om werkzoekenden aan het werk te helpen en werkgevers bij te staan om vacatures te vervullen. Hiermee sluit RPAnhn aan op het programma ‘Perspectief op Werk’; waarin werkgevers, gemeenten, UWV, MBO-Raad, ministeries OCW en SZW een oproep doen aan de arbeidsmarktregio’s om de kansen die de huidige arbeidsmarkt biedt optimaal te benutten. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt voor de uitvoering extra middelen beschikbaar.

  Lees verder

 • Klantmanager Re-integratie vergunninghouders/Ontwikkelcoach vergunninghouders

  Wat houdt de functie in?

  Lees verder

Uitgelicht

Subnavigatie