Nieuws WerkSaam

 • Nieuwsbrief uitkeringsgrechtigden mei 2017

  In mei hebben alle uitkeringsgerechtigden weer een nieuwsbrief ontvangen.

  Lees verder

 • Biedt u de gouden deal?

  De helft van de vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig. Heeft u voor hen de gouden deal? Meld u dan nu aan voor één van de drie dealmakersevents op 8 juni en als dealmaker!

  Lees verder

 • Ervaren medewerker Interne Controle

  WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland en is het samenwerkingsverband op het terrein van ‘Werk en Inkomen’ van de gemeenten Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Opmeer, Stede Broec, Drechterland en Koggenland en het leerwerkbedrijf Op/Maat. WerkSaam begeleidt en bemiddelt inwoners met een uitkering of SW-indicatie naar werk. Regulier waar het kan en beschut waar het moet. Inwoners die echt niet aan het werk kunnen voorziet WerkSaam tijdelijk in levensonderhoud, met een uitkering. Werk is echter de rode draad. Dit gebeurt samen met werkgevers. WerkSaam kent de regio, regelgeving en weet wat werkgevers nodig hebben. Werk is iets waar iedereen recht op heeft. Samen bijdragen aan een WerkSaam Westfriesland!

  Lees verder

 • Leer- werktraject Grond-, weg-, en waterbouw

  Heb je een bijstandsuitkering? Ben je flexibel en fysiek in orde?
  Houd jij van aanpakken? Dan hebben wij een leuk leer- werktraject voor jou!

  Lees verder

 • Vacature Teamleider LWB Schoonmaak

  Als teamleider in het leer-werkbedrijf Schoonmaak organiseer je met behulp van je objectleiders alle schoonmaakwerkzaamheden op verschillende locaties. Om je werk zo efficiënt mogelijk in te delen en het overzicht te bewaren kun je goed plannen. Je weet mensen te motiveren, maar ook aan te spreken op houding en gedrag. Het behalen van de afdelingsdoelstellingen staan voor jou centraal.

  Lees verder

Uitgelicht

Subnavigatie