Snel naar

 • Vacature Productieleider Naaiatelier

  Als Productieleider werk je binnen een leer-werkbedrijf van WerkSaam in Hoorn! Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en laten uitvoeren van werkzaamheden door leidinggeven aan ongeveer 15 medewerkers in ons nieuwe naaiatelier. Het is voor ons en onze klanten van belang dat de productiedoelen op het vereiste hoogwaardige kwalitatieve en kwantitatieve niveau worden gerealiseerd.

  Lees verder

 • Weer aan de slag door Arbeidsgroei of Arbeidsfit

  WerkSaam geeft mensen graag de kans om zich met een werkervaringsplaats verder te ontwikkelen naar het vinden van een betaalde baan. Dit is een traject met behoud van uitkering. Vaak gaat het om een werkervaringsplaats bij het Leer-werkbedrijf van WerkSaam maar iemand kan ook op een andere afdeling worden geplaatst. WerkSaam heeft al vele werkzoekenden via een werkervaringsplek naar een betaalde baan kunnen begeleiden.

  Lees verder

 • Weer aan het werk met Flextensie

  Wilt u werkervaring opdoen, een netwerk opbouwen of naast uw uitkering iets extra’s verdienen? Dan is Flextensie misschien iets voor u. Flextensie bemiddelt mensen, die al langere tijd werkloos zijn en een uitkering ontvangen, naar tijdelijk werk.

  Lees verder

Uitgelicht

Subnavigatie