Nieuws cliëntenraad

 • Benoeming 2 nieuwe leden

  In november 2016 zijn Geert Veldhuis uit Enkhuizen en Sylvia van de Klundert uit Lutjebroek door het bestuur van WerkSaam benoemd als lid. De raad is hiermee weer compleet.

  Lees verder

 • Stichting leergeld

  09 november 2016

  Tijdens onze laatste vergadering heeft dhr. Ton Vergeer van de Stichting Leergeld uitleg gegeven over de werkzaamheden van zijn stichting. De cliëntenraad vindt de werkzaamheden van de Stichting Leergeld indrukwekkend en wil zich inzetten om de mogelijkheden van de stichting onder zijn achterban meer bekend te maken.

  Lees verder

 • Nieuwe leden cliëntenraad

  09 november 2016

  Er zijn gesprekken gevoerd met een aantal kandidaat-leden voor onze raad en naar verwachting is binnenkort de cliëntenraad weer op volle sterkte. Zodra de nieuwe leden zijn geïnstalleerd zullen wij dit melden.

  Lees verder

 • Nieuwsbrief Cliëntenraad

  01 november 2016

  De vakantie periode is weer voorbij en de cliëntenraad is weer begonnen met haar taken. Dinsdag 30 augustus is alweer een eerste bijeenkomst gehouden en een ieder is weer vol energie om de liggende taken op te pakken.

  Lees verder

 • Overlijden van Ineke Schoon

  23 juni 2016

  De Cliëntenraad heeft een groot verlies geleden. Ineke Schoon, het zeer gewaardeerde lid van de raad, is op 6 juni overleden.

  Lees verder

 • Informatiekaart

  04 april 2016

  De Cliëntenraad heeft in maart een informatiekaart uitgegeven. Hierin staat de belangrijkste informatie over onze raad. De kaart is bedoeld als bewaarkaart zodat u altijd ons telefoonnummer en ons e-mailadres bij de hand kunt hebben.

  Lees verder

 • Nieuwe leden

  29 maart 2016

  In de vergadering van 23 februari is Cor Schoens toegetreden als nieuw lid van de cliëntenraad. Hij volgt Paula Bruinsma op die wegens drukke werkzaamheden haar plaats in de raad beschikbaar stelde.

  Lees verder

 • Scholingsbijeenkomst

  29 maart 2016

  De cliëntenraad heeft op 1 maart een scholingsbijeenkomst gehouden. Onze organisatie is nog nieuw en we vonden het een goed idee om een aantal ontwikkelingen goed met elkaar door te nemen.

  Lees verder

 • Gesprekken met medewerkers en clienten

  01 maart 2016

  De cliëntenraad voert gesprekken met de verschillende cliëntengroepen van WerkSaam. We doen dit om zo goed mogelijk te weten wat er speelt bij cliënten die voor hun werk en/of uitkering afhankelijk zijn van WerkSaam Westfriesland.

  Lees verder

 • Nieuwsarchief

  Lees verder

Uitgelicht