Over WerkSaam

 • Wie zijn wij?

  WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland. WerkSaam is een samenvoeging van de zeven Westfriese gemeenten (Sociale Zaken) en leer-werkbedrijf Op/maat en voert per 1 januari 2015 de Participatiewet uit.

  Lees verder

 • Bestuur en directie

  Onze opdrachtgevers zijn de zeven Westfriese gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. Juridisch is WerkSaam Westfriesland georganiseerd in de vorm van een gemeenschappelijke regeling. Dit is een openbaar lichaam met een eigen rechtspersoonlijkheid dat wordt opgezet om bepaalde taken en bevoegdheden van de deelnemende gemeenten centraal uit te voeren.

  WerkSaam Westfriesland heeft een algemeen- en een dagelijks bestuur waarin de deelnemende gemeenten zijn vertegenwoordigd.

  Lees verder

 • Contact

  Lees verder

 • Gecertificeerd leer-werkbedrijf

  In de leer-werkbedrijven van WerkSaam Westfriesland worden medewerkers getraind in basis arbeidsvaardigheden om hen meer kansen te geven op een werkplek in het bedrijfsleven. Daarnaast kan WerkSaam ook vakgerichte opleidingen aanbieden in samenwerking met het ROC of AOC. Op deze pagina leest u welke certificering de leer-werkbedrijven hebben.

  Lees verder

 • Onze samenwerkingspartners

  WerkSaam Westfriesland werk nauw samen met haar partners. Hieronder vindt u enkele van onze belangrijkste samenwerkingspartijen.

  Lees verder

 • WerkSaam en Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), duurzaam ondernemen of maatschappelijk ondernemen is een vorm van ondernemen. Deze vorm is gericht op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet): de triple-P-benadering.

  Lees verder

 • Algemene voorwaarden

  Op deze pagina vindt u de leveringsvoorwaarden van WerkSaam.

  Lees verder

Uitgelicht