Onze samenwerkingspartners

WerkSaam Westfriesland werk nauw samen met haar partners. Hieronder vindt u enkele van onze belangrijkste samenwerkingspartijen.

 • 7 Westfriese gemeenten

  logo WF Juridisch is WerkSaam Westfriesland georganiseerd in de vorm van een gemeenschappelijke regeling. Dit is een openbaar lichaam met een eigen rechtspersoonlijkheid dat wordt opgezet om bepaalde taken en bevoegdheden van de deelnemende gemeenten centraal uit te voeren.

  Lees verder

 • Business Post

  logo business-post WerkSaam Westfriesland Post maakt deel uit van Business Post.

  Lees verder

 • Europees Sociaal Fonds (ESF)

  ESF Een belangrijke Partner voor WerkSaam Westfriesland is het ESF. Via subsidies verruimt zij de mogelijkheden voor gerichte re-integratie activiteiten voor onze klanten.

  Lees verder

 • Esdégé Reigersdaal

  logo esdege reigersdaal Esdégé-Reigersdaal en WerkSaam Westfriesland hebben afgesproken om intensiever samen te gaan werken. Ze gaan hun eigen expertise gebruiken om elkaars cliënten verder te helpen. WerkSaam gaat zich inspannen om voor enkele cliënten van Esdégé een baan te zoeken en Esdégé biedt cliënten van WerkSaam, die nog niet toe zijn aan een betaalde baan, arbeidsmatige dagbesteding. De samenwerking is 11 mei bekrachtigd in een convenant.

  Lees verder

 • Groen/maat bedrijfsgroen

  logo Groenmaat bedrijfsgroen Groen/maat bedrijfsgroen is opgericht door Op/maat en L. & J. Stoop Groenvoorziening B.V. te Waarland. WerkSaam zet deze samenwerking voort.

  Lees verder

 • Het Huis van het Werk

  Het Huis van het Werk Huis van het werk bestaat uit 38 bedrijven en organisaties in Noord-Holland Noord.

  Lees verder

 • Kringloopwinkel Noppes

  Logo-Noppes-Kringloopwinkel WerkSaam wil een bijdrage leveren aan een duurzaam milieu door hergebruik. Wij zijn daarom vertegenwoordigd in de besturen van de Stichting Noppes West-Friesland en de Stichting Noppes Zaanstreek-Waterland.

  Lees verder

 • Leekerweide

  Leekerweide Leekerweide en WerkSaam Westfriesland bouwen samen verder aan een sociaal maatschappelijk Westfriesland.

  Lees verder

 • Leviaan

  Leviaan Leviaan is er voor mensen met psychische problematieken tijdens een kwetsbare periode in hun leven.

  Lees verder

 • Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord

  Ontwikkelingsbedrijf NHN Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) is het aanspreekpunt voor de economische en ruimtelijke ontwikkeling van de regio Noord-Holland Noord.

  Lees verder

 • Stichting Leergeld West-Friesland

  logo stichting leergeld Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

  Lees verder

 • Vrijwilligerspunt

  vrijwilligerspunt Bij Vrijwilligerspunt werken experts in vrijwilligerswerk. Wij zijn spin in het web, adviseur en uitzendbureau in één. Wij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk en denken graag met u mee over de verschillende thema’s binnen ons vakgebied.

  Lees verder

 • WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord

  WSP NHN Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP NHN) biedt werkgevers één aanspreekpunt. Vanuit de sub regio West-Friesland is WerkSaam dé arbeidsbemiddelaar.

  Lees verder

 • Kom Binnen Bij Bedrijven Dag

  Logo KBBBD Het doel van de Kom Binnen bij Bedrijven Dag is de regionale economie en arbeidsmarkt stimuleren.

  Lees verder

 • ZOWh@t

  ZoWh@t Van passend onderwijs naar passend werk. Donderdag 10 september 2015 is de samenwerking tussen WerkSaam Westfriesland en ZOWh@t bekrachtigd met de ondertekening van de overeenkomst door dhr. Te Grotenhuis (vice-voorzitter algemeen bestuur van WerkSaam) en mevr. C. van Breenen en dhr. J. van Berkum van st. Leerzaam. Dit is een belangrijke mijlpaal in een proces dat 2,5 jaar geleden is opgestart door de Westfriese gemeenten, het UWV en de scholen, met als doel jongeren - met een grote afstand tot de arbeidsmarkt - beter te begeleiden.

  Lees verder

Uitgelicht