MVO Westfriesland

Als ondernemer zit u in een bevoorrechte positie. U kunt namelijk het verschil maken door mensen kansen te bieden. Dat kan in elk bedrijf. Veel aansprekende Westfriese bedrijven zijn u al voor gegaan. Dit zijn bedrijven die werk maken van hun sociale betrokkenheid en mogelijkheden hebben gecreëerd om werkzoekenden een kans te bieden.

We hebben binnen WerkSaam experts die bedrijven helpen bij:

  • de invulling het MVO beleid;
  • de concrete invulling Social Return On Investment (SROI). 

Onze experts denken graag mee over de mogelijkheden en geven adviezen op basis van een bedrijfsscan.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam of maatschapelijk ondernemen is een vorm van ondernemen. Deze vorm is gericht op: economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People), binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet): de triple-P-benadering. WerkSaam Westfriesland is kennispartner om meer uit de factor “People” te halen.

Onderneemt u ook met uw hart?

Tekst WerkSaam Westfriesland in wit hart met groen

Teken dan als:

  • Smaakmaker: Door het ondertekenen van het Smaakmakers convenant MVO Westfriesland verbindt u zich aan de opdracht kansen te bieden aan de kwetsbare doelgroep.
  • Proud Partner: U bent die betrokken ondernemer die al kansen biedt. U bent dé ambassadeur die graag de aanwezige kennis en ervaring deelt met het bedrijfsleven. WerkSaam biedt u het platform dat mogelijk te maken met bijeenkomsten, maar ook door netwerkbijeenkomsten bij bedrijven zelf. Zo dragen we samen met elkaar bij aan een WerkSaam Westfriesland.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de website van mvowestfriesland.

Uitgelicht