Detachering

Een (groeps)detachering kan zeer effectief ingezet worden bij bedrijven die gemotiveerde medewerker(s) kunnen gebruiken, tijdelijk of structureel. Hierbij wordt u ontzorgd in de administratieve zaken. WerkSaam Westfriesland kan deze dienstverlening aanbieden voor een concurrerend tarief.

Individueel

Heeft u tijdelijk of structureel behoefte aan extra handjes, maar wilt u niet de bijkomende werkgeversrisico's? Dan kan detachtering wellicht de oplossing zijn. Hierbij zijn de medewerkers niet bij u in dienst en loopt u geen risico bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag. U wordt ontzorgd in de administratieve rompslomp van het werkgeversschap. U betaald alleen voor de gewerkte uren. Het aantal werkuren en dagdelen zijn flexibel en bespreekbaar.

Groepen

Heeft u een situatie waarbij meerdere medewerkers ingezet moeten worden of wilt u (delen(van) uw werkproces laten uitvoeren door een groep gemotiveerde medewerkers? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om een groepsdetachering succesvol in te zetten. Om u volledig te ontzorgen kunnen wij een leidinggevende inzetten die de groep aanstuurt en uw aanspreekpunt is. 

WerkSaam Westfriesland kan deze dienstverlening aanbieden voor en concurrerend tarief. We stemmen de duur van de detachering en de groote van de groep af op uw vraag. Kortom, wij bieden u een maatwerkgerichte dienstverlening. Wanneer een medewerker vanuit een bijstandsituatie of met een arbeidshandicap bij u aan de slag gaat kunt u, wanneer u dat wenst, rekenen op actieve begeleiding door arbeidscoaching. Een arbeidscoach kan zowel de werkgever als de nieuwe werknemer ondersteunen op de werkvloer.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Uitgelicht

Subnavigatie