Personeelsadvies

Wilt u advies over de mogelijkheden om personeel aan te nemen? Wilt u bijvoorbeeld weten welke contracten er mogelijk zijn? Wij helpen u graag om de best passende vorm te vinden. Wij kunnen u adviseren over flexibel en duurzaam personeelsbeleid. Daarnaast adviseren wij u graag over de mogelijkheden om baanopeningen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan met jobcarving en functiecreatie. Jobcarving is het splitsen van bestaande functies om banen te creëren. Bij functiecreatie onderzoeken gecertificeerde medewerkers van WerkSaam bij bedrijven of er taken - van bestaande functies - door onze werkzoekenden uitgevoerd kunnen worden. Zo kunnen we samen met werkgevers vormgeven aan een inclusieve arbeidsmarkt. Neemt u contact op met de afdeling Arbeidsbemiddeling voor meer informatie.

 • Arbeidsjuridisch advies

  U wilt personeel aannemen en u wilt weten welke contractsvormen er mogelijk zijn?

  Lees verder

 • Subsidie advies

  Wilt u iemand aannemen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidshandicap? Dan kunt u in sommige gevallen gebruik maken van subsidies of regelingen. Er bestaan landelijke subsidies en lokale subsidies. Op deze pagina vindt u hier informatie over.

  Lees verder

 • Wat is banenafspraak?

  Sinds 1 januari 2015 geldt de Participatiewet. Met deze wet wil het kabinet meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk krijgen. Het kabinet en werkgevers hebben afgesproken om extra banen te creëren. Dit wordt geregeld in de Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten. Kabinet en werkgevers hebben afgesproken dat ze extra banen gaan creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit heet de banenafspraak. Op deze pagina leest u meer over de banenafspraak.

  Lees verder

Uitgelicht