Nieuws WerkSaam RSS icoon

 • Aanvraag bijstand zelfstandigen nu mogelijk

  27 maart 2020

  De Coronacrisis kan voor ondernemers flinke financiële gevolgen hebben. U kunt vanaf nu een aanvraag voor de tijdelijke overbruggingsregeling indienen.

 • Belangrijke informatie over maatregelen Coronavirus

  24 maart 2020

  In navolging op de landelijke afspraken rondom het Coronavirus, treft WerkSaam een aantal aangepaste maatregelen. Het belangrijkste is dat onze dienstverlening blijft doorgaan. Er is wel een aantal aanpassingen:

 • Corona videoboodschap externe relaties

  24 maart 2020

  Het is nog maar een kleine week geleden dat we de maatregelen vanuit het Rijk te horen kregen. Werk thuis als dat mogelijk is. Laat medewerkers die ziek zijn thuis. Stuur medewerkers met een kwetsbare gezondheid ook naar huis. Neem daarin geen risico’s. Daar geven wij uiteraard ook gehoor aan. 

 • Kracht on Tour uitgesteld

  16 maart 2020

  Vanwege het Coronavirus wordt Kracht on Tour uitgesteld

 • Symposium Werk en psychische kwetsbaarheid geannuleerd

  16 maart 2020

  In Westfriesland werken partijen hard samen om mensen met een psychische kwetsbaarheid richting (betaald) werk te begeleiden. Mensen met psychische kwetsbaarheid hebben baat bij werk. Dit leidt ook tot minder vraag naar zorg en ondersteuning. Onderzoek wijst uit dat werkgevers minder snel bereid zijn om een werkzoekende met een psychische kwetsbaarheid aan te nemen. Waarom is dat? Wat is er nodig om diegene wel te helpen? Wie is hiervoor verantwoordelijk?