Nieuws November 2019

De leden van de cliëntenraad zijn met elkaar goed bezig om voor uw belangen op te komen.

Dit geeft best veel werk, en daarom zou het fijn zijn als we met een volledige raad aan het werk konden. Momenteel zijn er nog twee vacatures die we graag ingevuld zien. Dus als u interesse heeft of meer wil weten neem dan contact met ons op. Dit kan via ons mailadres: clientenraad@werksaamwf.nl
Als nieuw lid komt u in een soepel draaiend en een fijn team die elkaar helpt als dit nodig is. Meld u aan of denkt u iemand te weten die lid van de cliëntenraad wil worden laat hem/haar ons een bericht geven. Wij geven dan snel een antwoord.

Scholing cliëntenraad
De werkgroep die momenteel de jaarlijkse Scholings dag aan het voorbereiden is heeft weer een prachtig programma samengesteld. Het programma is gericht op de groep bijstandsgerechtigden. In de praktijk is het moeilijk om in contact te komen met deze groep mensen. Tijdens de bijeenkomst worden aan de hand van films aangetoond hoe de hulpverlening binnen deze groep aan het werk is en enkele coaches van WerkSaam gaan hier in een gesprek verder op in.

Wij willen tijdens deze Scholings dag gaan kijken hoe wij in contact kunnen komen met personen die een bijstandsuitkering ontvangen om te kunnen zien wat wij als cliëntenraad voor hen kunnen betekenen. Het wordt vast weer een leerzame en gezellige middag / avond.