Nieuws november 2018

In onze bijeenkomst van oktober 2018 hebben wij gesproken over het bezoek dat het dagelijks bestuur van WerkSaam ons komt brengen tijdens onze volgende bijeenkomst. We bespreken dan welke onderwerpen we onder de aandacht van het dagelijks bestuur willen brengen en welke vragen we willen stellen.

De leden van de cliëntenraad zijn aangesteld voor een periode van vier jaar. Na deze vier jaar volgt er een gesprek met de leden van de agendacommissie. In dit gesprek wordt de afgelopen periode van het raadslid besproken. In dit gesprek kan het raadslid aangeven of hij/zij nog een periode van vier jaar beschikbaar wil zijn voor de cliëntenraad. Enkele raadsleden zijn gestart in 2015 en zij hebben binnenkort een gesprek Onze voorzitter is al bezig om deze gesprekken voor te bereiden.

Momenteel zijn er drie plaatsen vrij voor nieuwe leden van de cliëntenraad. Als je je wilt inzetten voor onze mensen, dan zijn we op zoek naar jou. We zijn druk bezig met het maken van een flyer en er staat een vacature op de website van de gemeente Opmeer.

Wi je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar clientenraad@werksaamwf.nl en dan maken we graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.