Even voorstellen: Voorzitter Cliëntenraad

Toen in de zomer, vorig jaar, mij de vraag werd gesteld of ik de nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad van WerkSaam wilde worden, heb ik positief geantwoord.

Ook het gesprek daarna met de selectiecommissie verliep in een aangename sfeer. Ik ben in augustus gestart als voorzitter en stel ik mij graag even aan u voor. Mijn naam is Elly Deutekom-Muntjewerff en ik woon al vele jaren met erg veel plezier, samen met mijn man Jan, in het dorp Aartswoud. Onze kinderen wonen en werken al weer enige jaren in andere plaatsen in Noord- Holland.

Door mijn jarenlange werkzaamheden als wethouder zorg en welzijn (sociaal domein) in de gemeente Opmeer was WerkSaam voor mij geen onbekend bedrijf. Vele jaren ben ik actief geweest in het algemeen bestuur van, eerst SW Op/Maat, later WerkSaam. In 2018 heb ik afscheid genomen van de politiek om tijd vrij te maken voor andere dingen. Onder andere voor mijn hobby's, zingen, dansen en de groentetuin.

Als voorzitter wil ik, samen met de leden van de Cliëntenraad, de belangen van de cliënten zo goed mogelijk vertegenwoordigen. En zorgen dat we in goed overleg en een prettige sfeer komen tot goede adviezen, gevraagd en ongevraagd, aan het Dagelijks Bestuur. 

Wellicht kunnen wij de komende tijd met elkaar kennismaken.

Elly Deutekom.

Elly Deutekom