Juni 2020

 • Nieuwsbrief uitkeringsgerechtigden juni 2020

  Deze maand ontvangen alle uitkeringsgerechtigden weer een nieuwsbrief.

 • Eliza volgde een online training via de WerkSaam Campus

  22 juni 2020

  Eliza, 35 jaar, is door ziekte in de bijstand gekomen. Ze wilde weer aan het werk en kreeg daar hulp bij. Ze volgde de online training Leren Solliciteren van WerkSaam. Het doel van deze training is om succesvol te kunnen solliciteren en daar plezier en zelfvertrouwen in te ervaren.

 • Wijziging uitkering per 1 juli 2020

  22 juni 2020

  Het wettelijk minimumloon stijgt per 1 juli 2020. Omdat de bijstandsuitkeringen zijn gekoppeld aan het minimumloon, zal uw uitkering dus ook stijgen.

 • GRATIS webinar voor zzp'ers en ondernemers uit West-Friesland op 29 juni 2020: Spiegel je business.

  07 juli 2020

  Tijdens deze sessie laten we je nadenken over jouw huidige product en/of dienst. We zullen daarbij een blik werpen op de toekomst. Past jouw huidige aanbod over 5 tot 10 jaar nog bij de behoefte van de klant en de ontwikkelingen in de markt en samenleving? Deze sessie zullen we starten met een korte opdracht creatief denken. waarna we ons canvas ‘Spiegel je business’ doorlopen.

 • Kracht on Tour gaat online door

  07 juli 2020

  Wil je ook (weer of meer) werken, ontdekken welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt, of weten welke opleiding voor jou geschikt is?

 • Carrière Event 10 juni 2020

  11 juni 2020

  Ben je in-between-jobs of zoek je nieuw werk vanuit een bestaande baan? JobOn organiseert woensdagochtend 10 juni een carrière event voor werkzoekenden uit de regio Hoorn. Eind mei was er reeds een editie, maar die was zo succesvol dat JobOn op 10 juni wederom een event organiseren in Hoorn. De arbeidsmarkt in West-Friesland is volop in beweging. Dankzij de corona-crisis hebben sommige sectoren plotseling een grote vraag naar personeel, terwijl in andere sectoren juist mensen naar huis zijn gestuurd. Bij dit event staan we stil bij de kansen die er nu zijn en focussen we ons daarbij op de lokale krapteberoepen, dat zijn beroepen waarbij nu veel vraag naar personeel is. Daarom deze keer Zorg & Welzijn.

 • Tozo 2 aanvraag

  11 november 2020

  U kunt nu een aanvraag doen voor Tozo 2

 • Onderhoud website

  10 juni 2020

  Morgenmiddag (dinsdag 9 juni) zal er tussen 17.00 - 20.00 uur een update plaatsvinden op onze website.

 • Geduld, vakkennis en vertrouwen laten het naaiatelier van WerkSaam floreren

  11 juni 2020

  Na een langzame start gaat het het naaiatelier van WerkSaam Westfriesland voor de wind: een diverser klantenportfolio en cliënten die na hun leer-werkstage een baan vinden. En ondanks de coronacrisis lijkt het atelier dit jaar voor het eerst rendabel te worden.