Carrière Event 10 juni 2020

Ben je in-between-jobs of zoek je nieuw werk vanuit een bestaande baan? JobOn organiseert woensdagochtend 10 juni een carrière event voor werkzoekenden uit de regio Hoorn. Eind mei was er reeds een editie, maar die was zo succesvol dat JobOn op 10 juni wederom een event organiseren in Hoorn. De arbeidsmarkt in West-Friesland is volop in beweging. Dankzij de corona-crisis hebben sommige sectoren plotseling een grote vraag naar personeel, terwijl in andere sectoren juist mensen naar huis zijn gestuurd. Bij dit event staan we stil bij de kansen die er nu zijn en focussen we ons daarbij op de lokale krapteberoepen, dat zijn beroepen waarbij nu veel vraag naar personeel is. Daarom deze keer Zorg & Welzijn.

Zorg & Welzijn in regio Hoorn

JobOn heeft vertegenwoordigers van verschillende werkgevers in Hoorn uitgenodigd, dit keer ligt de focus op Zorg & Welzijn, dat is een zeer gevarieerde sector en daar zijn volop kansen waar je in eerste instantie misschien direct aan zou denken. Welke omscholingsopties zijn er? Zijn er mogelijkheden tot Jobcrafting? Hierover gaan we met elkaar in gesprek.

De werkgevers zullen zich kort voorstellen en geven inzicht in de uitdagingen die specifiek gelden voor hun eigen branche en ze vertellen welke vacatures ze hebben. Na deze korte voorstelronde, gaan de werkgevers en werkzoekende met elkaar in gesprek. Daarvoor is het belangrijk dat je een computer, tablet of smartphone met een goede internetverbinding, camera en microfoon hebt. In twee of drie rondes van 15 minuten ga je met in een subgroep met elkaar in gesprek. Elke ronde start met een korte voorstelronde waarin de werkzoekende zich in circa 30 seconden introduceert en vervolgens in gesprek gaat met de lokale werkgever. Tijdens dit event draait het om het netwerken, om het verdiepen in nieuwe kansen. Het is geen verkapte sollicitatie, maar als er toch een klik blijkt te zijn, dan kan er natuurlijk wel een vervolggesprek komen. 

Via deze link kan je jezelf aanmelden: https://jobon.nl/events/carrierekansen-in-hoorn-volop-kansen-in-zorg-en-welzijn