Kracht on Tour uitgesteld

Vanwege het Coronavirus wordt Kracht on Tour uitgesteld

Kracht on Tour Hoorn gaat niet door vanwege het Coronavirus

Het evenement wordt uitgesteld. Zodra er een nieuwe datum beschikbaar is, wordt u hierover geinformeerd.
 

KOT

Clienten van WerkSaam kunnen zich nu aanmelden. 

Programma: 

13.30 uur Inloop
 

14.00 uur "Zo doe je dat" door Amy van der Ham
Amy (1990) afkomstig uit Noordwijk heeft het ondernemen al jong geleerd. Waar zij vroeger als jong meisje haar geld verdiende door voor de supermarkt spullen te verkopen, heeft zij in 2013 haar eerste bedrijf opgericht. Met €500 aan spaargeld en geen enkele kennis over ondernemen ging zij het avontuur aan. Mede dankzij haar doorzettingsvermogen en vertrouwen in zichzelf is zij nu – 7 jaar later – de directrice van 3 bedrijven, behaald zij jaarlijks een miljoenenomzet en is zij auteur van het boek ‘Zo doe je dat!’. Amy wil laten zien dat het belangrijk is om te werken naar onafhankelijkheid, maar dat dit prima gecombineerd kan worden met ambitie. Hoe weet je waar je goed in bent en hoe zet je deze krachten in? Dat is exact waar Amy je alles over kan vertellen. Tijdens de lezing neemt Amy je mee langs haar eigen weg naar onafhankelijkheid en deelt al haar leer momenten met je. 

 

14.30 uur Over de streep - een ijsbreker en kennismaking

 

15.00 uur Workshops              

Workshop 1: Van uitstel naar actie door Wendy Koerten  
Je hebt zoveel ideeën en plannen voor de toekomst. Je weet precies wat je zou willen doen of bereiken. Er is alleen een probleempje: je begint er niet aan en stelt het uit. Je vervalt elke keer weer in de waan van de dag. Je hebt thuis zoveel te doen, dat je niet toekomt aan je toekomstplannen. En je bent er een kei in om andere mensen op de eerste plaats te zetten – jij en wat jij wilt bungelt ergens onderaan het prioriteitenlijstje.
Ben je het zat en wil je dat veranderen? In de workshop ‘Van uitstel naar actie’ helpt Wendy Koerten je om die eerste kleine, maar o zo belangrijke stappen te zetten. Na deze workshop heb jij inzicht in je eigen valkuilen,  en weet je hoe je daarmee kunt omgaan.  Ook heb je een concreet actieplan waarbij je weet wat je morgen al anders kunt doen.


Workshop 2: Empoweren door Brenda Tjipjes
De workshop Empowerment gaat over Power! Meer power!
Voor sterke gedachten, voor positieve gevoelens en versterkend gedrag.
Je leert hoe je de ‘waterlijn’ kan laten zakken en meer in contact kan komen met je eigen kracht.   


Workshop 3: Een perfecte eerste indruk door Els in de Kast
We gaan in deze workshop kijken hoe belangrijk een eerste indruk is en dat met name naar wat kleding hierbij voor je kan doen Hoe staal je uit wie je bent en hoe haal je het beste uit jezelf?
Deze workshop zit vol met tips en trucs die je meteen kunt toepassen.


Workshop 4: Omdenken door Anne van Leeuwen en Bianca Vriend van het WerkgeversServicePunt
Kansen ontstaan door deze te creëren, maar ook door situaties anders te benaderen. Hoe denk je over mogelijkheden en wat is voor jouw van waarde? Anne en Bianca van het Werkgevers Servicepunt  kennen de arbeidsmarkt als geen ander en nemen u graag mee in een workshop Omdenken.

 

16.15 uur Gezamenlijke bijeenkomst en netwerken met een hapje en een drankje

 

17.00 uur Einde

 

Meld je hier aan!