Uitkeringsspecificaties digitaal via Mijn WerkSaam

WerkSaam Westfriesland gaat steeds meer digitaal werken. Een belangrijk onderdeel is Mijn WerkSaam. Daar kunnen cliënten al hun benodigde informatie op het gebied van werk en inkomen terugvinden. Vanaf 1 augustus 2016 ontvangen uitkeringsgerechtigden de uitkeringsspecificaties niet meer per post. De specificatie over de maand juli 2016 is de laatste die cliënten fysiek (op papier) krijgen toegestuurd. Vanaf dan gaat dit digitaal via Mijn WerkSaam.

Specificatie inzien via Mijn WerkSaam

Bent u client bij WerkSaam en ontving u uw uitkeringsspecificatie per post? U kunt de uitkeringsspecificaties digitaal bekijken op uw Persoonlijke Pagina via Mijn WerkSaam. Hier logt u in met uw persoonlijke DigiD. U kunt de specificatie is direct na het verwerken/betalen van uw uitkering digitaal bekijken. De specificaties blijven minimaal een aantal jaar beschikbaar, zodat u ook gemakkelijk uw specificaties over vorige perioden kunt terugzien.

Heeft u vragen of problemen?

Beschikt u niet over een computer of internet, of bent u niet digitaal vaardig? Heeft u problemen met het digitaal inzien van uw specificaties? Komt u dan naar het WerkSaam Café of neem contact met ons op. Alleen bij hoge uitzondering kan de specificatie naar u toe worden gestuurd. Wij gaan er echter van uit dat op termijn iedereen gebruik gaat maken van Mijn WerkSaam.

DigiD

Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.
Lukt het u niet om uw DigiD aan te vragen? Neem dan contact met ons op, via telefoonnummer 0229 258758.

Heeft u een bewindvoerder die uw zaken behartigt? Dan kan het handig zijn om uw bewindvoerder te machtigen om via uw DigiD in te loggen in Mijn WerkSaam. De bewindvoerder kan dan indien gewenst uw specificaties inzien, maar bijvoorbeeld ook wijzigingen in uw situatie of eventuele inkomsten aan ons doorgeven. Neemt u hiervoor contact op met uw bewindvoerder.