Nieuwsberichten november 2016

 • 1000 mensen succesvol aan het werk

  WerkSaam Westfriesland viert mijlpaal! WerkSaam Westfriesland bestaat bijna twee jaar als uitvoerder van de Participatiewet voor de zeven Westfriese gemeenten. De organisatie ondersteunt mensen die geen werk hebben of op eigen kracht kunnen vinden. Arnella Kwidama uit Hoorn is de 1000e cliënt die nu een betaalde baan heeft.

 • Wethouder SZW Gemeente Hoorn onder de indruk van Nieuwkomersproject

  Wethouder van o.a. Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Gemeente Hoorn, mevrouw Judith de Jong, bracht donderdag 10 november jl. een bezoek aan Haprotech Lasopleidingen te Velsen Noord. De wethouder kwam het succes van het nieuwkomersproject van Haprotech Lasopleidingen in samenwerking met WerkSaam Westfriesland met eigen ogen aanschouwen. Onder haar toeziend oog ondertekenden Raymond Brand, manager Opleiding en Consultancy, van Haprotech Lasopleidingen en Robert Smulders, Arbeidscoach van WerkSaam, een convenant met betrekking tot duurzaam Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 • Neem een kijkje op onze vernieuwde website

  31 oktober 2016

  Op de achtergrond is er gewerkt aan een update van onze website. Vanaf vandaag is onze vernieuwde website de lucht in gegaan. Neem snel een kijkje.

 • Aangepaste tijden telefonische bereikbaarheid

  We regelen steeds meer zaken digitaal. WerkSaam groeit mee met deze ontwikkeling. Dit heeft gevolgen voor de telefonische bereikbaarheid van ons Klant Contact Centrum (KCC)

 • Nieuwsbrief uitkeringsgerechtigden 15e editie

  Deze maand ontvangen alle uitkeringsgerechtigden weer een nieuwsbrief.