Nieuwsberichten september 2016

 • Grote belangstelling Taalakkoord Noord-Holland Noord

  03 oktober 2016

  Alkmaar, 7 september 2016 – Een groot aantal Noord-Hollandse partijen gaat zich inzetten om de taalvaardigheid van inwoners in de regio een impuls te geven. Maandag 5 september zetten 25 organisaties hun handtekening onder het Taalakkoord Noord-Holland Noord, een initiatief van Leerwerkloket NHN en Stichting Lezen & Schrijven, ondersteund door RPAnhn. Meerdere partners hebben aangegeven op korte termijn ook acties te willen toevoegen aan het Taalakkoord!

 • Groot aantal bedrijven commiteert zich aan Kracht on Tour Noord-Holland Noord tijdens succesvolle dealmakersbijeenkomst

  03 oktober 2016

  Action, Randstad, Van Diepen van der Kroef Advocaten en vele andere bedrijven sluiten deals om financiële zelfstandigheid voor vrouwen te bevorderen

 • Heeft u geen werk en geen uitkering en zoekt u een baan?

  23 september 2016

  WerkSaam Westfriesland kan inwoners van Hoorn helpen. Als u al een tijdje niet werkt, kan het moeilijk zijn om een baan te vinden. De gemeente Hoorn wil inwoners die géén uitkering hebben, helpen bij het vinden van werk. WerkSaam Westfriesland voert deze taak voor Hoorn uit. Het gaat bijvoorbeeld om mensen die zelf geen werk meer hebben en wel een partner hebben die werkt. En die behoefte hebben aan hulp bij het vinden van werk.

 • WerkSaam Café in gemeentehuis Stede Broec

  27 september 2016

  Woensdag 5 oktober opent het “WerkSaam Café” in het gemeentehuis van Stede Broec. Het WerkSaam Café is een middel om werkzoekenden die in informele sfeer hulp nodig hebben bij hun zoektocht naar werk. Door deze extra vestiging is het WerkSaam Café gemakkelijker bereikbaar voor cliënten van WerkSaam die woonachtig zijn in en rond Stede Broec, want ook mensen uit de buurgemeenten zijn natuurlijk welkom.

 • Nieuwsbrief uitkeringsgerechtigden september 2016

  Deze maand ontvangen alle uitkeringsgerechtigden weer een nieuwsbrief.