Biedt u de gouden deal?

De helft van de vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig. Heeft u voor hen de gouden deal? Meld u dan nu aan voor één van de drie dealmakersevents op 8 juni en als dealmaker!

Kracht on Tour inspireert vrouwen hun talenten te ontdekken, benutten en verzilveren, en stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. Een belangrijk onderdeel van Kracht on Tour is het maken van afspraken met bedrijven en organisaties, zogeheten deals. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! U biedt de deelnemende vrouwen een gouden deal met bijvoorbeeld een stage of cursus - misschien zelfs een baan. Zo helpt u hen een stap vooruit! Kracht on Tour biedt u daarnaast zichtbaarheid bij de doelgroep tijdens de Kracht on Tourbijeenkomsten in oktober, en dealmakers worden actief meegenomen in de communicatie voor, tijdens en na de bijeenkomsten.

Enthousiast over Kracht on Tour? Biedt dan een gouden deal!

Wilt u iets betekenen voor vrouwen om hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren? Draag dan uw steentje bij en meld aan op www.rpa-nhn.nl/krachtontour. U kunt zich dan ook opgeven voor één van de dealmakersevents op 8 juni. Tijdens dit event ontdekt u  op een interactieve manier wat u of uw organisatie voor deze vrouwen kan betekenen, en u maakt kennis met andere dealmakers.

 

Dealmakersevents Kracht on Tour Noord-Holland Noord

Wanneer? Donderdag 8 juni 2017
Tijd?           15.30 tot 18.30 uur 
Locaties    Alkmaar, Bibliotheek Alkmaar, Gasthuisstraat 2, 1811 KC
                    Hoorn, Huis Verloren, Kerkstraat 10, 1621 CW
                    Den Helder, Fort Westoever, Westoever 1, 1785 PB

Deelname is gratis

Over Kracht on Tour
Kracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W. De afgelopen jaren zijn er door het hele land Kracht on Tour-bijeenkomsten georganiseerd. Vorig jaar verzorgde RPAnhn er ook al één, op 6 oktober in de Vue bioscoop in Alkmaar. Met zo’n 250 deelnemers was die bijeenkomst een groot succes. Op die dag waren bedrijven en organisaties aanwezig met onder meer vacatures, stages en trainingen welke aanboden werden om de vrouwen te helpen stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. In 2017 organiseert RPAnhn drie Kracht on Tour-bijeenkomsten in de regio Noord-Holland Noord. Op 2 oktober in Den Helder, 12 oktober in regio Noord-Kennemerland en 19 oktober in Hoorn.