Juli 2018

 • Formulieren brigade

  Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren? Hieronder vindt u een overzicht met instanties waar u terecht kunt voor hulp bij het invullen van formulieren.

 • Toelichting artikel NHD over afschaffen koffiepauzes

  Maandag 23 juli stond er een artikel over het afschaffen van de koffiepauzes bij WerkSaam in het Noordhollands Dagblad. Wij geven graag een toelichting op dit artikel.

 • Nieuwsbrief uitkeringsgerechtigden juli 2018

  Deze maand hebben alle uitkeringsgerechtigden weer een nieuwe nieuwsbrief ontvangen

 • Ruim 1700 extra banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

  Vrijdag 13 juli 2018 klimt de voorzitter van RPAnhn (Elly Konijn-Vermaas), wethouder gemeente Alkmaar) samen met managers en directeuren van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) symbolisch naar ‘de hemel’ op de grote kerk in Alkmaar. Aanleiding: de 1705 extra banen die gerealiseerd zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelstelling van 926 extra banen tot en met 2017 is hiermee ruimschoots overschreden. Dit resultaat is mede te danken aan het WSP-NHN.

 • Pak je kans, want je toekomst begint nu!

  12 juli 2018 – Ben je vrouw en zoek je een mogelijkheid om te leren, leren en werken, een (nieuwe) baan of loopbaan? Dat komt goed uit! Want ook dit jaar komt Kracht on Tour weer naar Noord-Holland Noord. In oktober en november zijn meerdere bijeenkomsten gepland: in Hoorn, Alkmaar en Schagen. Grijp je kans en volg één van onze inspirerende workshops! Meld je aan via www.krachtontournhn.nl. Hier vind je alle data en workshops. Graag tot ziens bij Kracht on Tour Noord-Holland Noord!

 • Heeft u een schuld bij WerkSaam? Deze is vanaf nu zichtbaar op uw Persoonlijke Internet Pagina (PIP)

  Heeft u van de gemeente een geldlening ontvangen die u via WerkSaam terugbetaalt? Of heeft u in het verleden teveel uitkering ontvangen, die u aan ons moet terugbetalen?

 • Onderhoudswerkzaamheden aan Mijn WerkSaam-Persoonlijke Internet Pagina (PIP)

  Vanavond wordt er, tussen 17.00 en 20.00 uur, een update geplaatst waardoor de PIP niet beschikbaar is.

 • Relatiemagazine juli 2018

  In de maand juli is er weer een relatiemagazine verschenen.