Pak je kans, want je toekomst begint nu!

12 juli 2018 – Ben je vrouw en zoek je een mogelijkheid om te leren, leren en werken, een (nieuwe) baan of loopbaan? Dat komt goed uit! Want ook dit jaar komt Kracht on Tour weer naar Noord-Holland Noord. In oktober en november zijn meerdere bijeenkomsten gepland: in Hoorn, Alkmaar en Schagen. Grijp je kans en volg één van onze inspirerende workshops! Meld je aan via www.krachtontournhn.nl. Hier vind je alle data en workshops. Graag tot ziens bij Kracht on Tour Noord-Holland Noord!

Behoor jij tot de 40% vrouwen die in Nederland te weinig inkomsten hebben om een eigen huishouden te kunnen runnen? Onder het motto ‘Pak je kans: je toekomst begint nu!’, helpen Kracht on Tour-bijeenkomsten jou financieel onafhankelijk te worden. Want de arbeidsmarkt biedt nu alle kansen om je carrière te starten of je te ontwikkelen naar een volgende stap in je leven!

Wil je bijvoorbeeld een boost om je eigen onderneming te starten, heb je nog net even dat zetje nodig om tóch voor die ene baan te gaan, wil je af van je onzekerheden of heb je gewoon hulp nodig om jezelf goed te presenteren? Dat vind je bij Kracht on Tour Noord-Holland Noord! Ervaren trainers geven workshops die jou een zetje kunnen geven om stappen te zetten richting de arbeidsmarkt. Ook kun je kennismaken met bedrijven die onder andere vacatures of leer-werktrajecten aanbieden. Meld je dus direct aan voor Kracht on Tour Hoorn op 8 oktober, Kracht on Tour Alkmaar op 8 november of Kracht on Tour Schagen op 22 november.

Over Kracht on Tour in Noord-Holland Noord
Kracht on Tour is gericht op werk en persoonlijke ontwikkeling voor vrouwen. Doelstelling van Kracht onTour is vrouwen bewust maken van hun talenten, het belang van economische en financiële
zelfstandigheid en bijdragen aan concrete stappen richting de arbeidsmarkt en zelfontwikkeling. Dit willen wij bereiken door inspirerende bijeenkomsten te organiseren met workshops over werk, talent en persoonlijke ontwikkeling. Ook maken we afspraken met organisaties over het bieden van (leer)werkplekken, coaching of training, of over een betere aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt voor herintreders.

De organisatie
In Noord-Holland Noord organiseert RPAnhn voor het derde jaar bijeenkomsten in de hele regio. RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) is een krachtig samenwerkingsverband van 18 gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers en werknemers, voor een werkende arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord. RPAnhn creëert kansen zodat iedereen die kan werken, gaat werken. Want werk zorgt voor economische zelfstandigheid, draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde en levert een bijdrage aan een sterke, regionale economie.

Kracht on Tour

Op de foto: Wethouder Caroline van de Pol (Koggenland) legt aan Annemarie van Gaal en de deelnemers van Kracht on Tour Hoorn 2017 uit welke deal zij aanbiedt.