Krachtige vrouwen en kansen pakken in Het Park

Op 8 oktober 2018 vonden de evenementen Kracht on Tour en Pak je Kansen-dag plaats in Het Park schouwburg in Hoorn. De Pak je Kansen-dag was onder andere voor alle werkzoekenden van WerkSaam.

Kracht on Tour

Kracht on Tour was voor vrouwen die zich willen ontwikkelen richting economische zelfstandigheid. Hier kwamen zo’n 230 geïnteresseerden op af. Annemarie van Gaal opende de dag. Zij is ondernemer, investeerder en televisiepersoonlijkheid. Vervolgens vertelde wethouder Kholoud Al Mobayed van de gemeente Hoorn haar levensverhaal. Meerdere inspirerende vrouwen spraken vol trots over hun stappen richting werk of eigen onderneming. De dames konden workshops volgen en in contact komen met werkgevers. De dag gaf veel power en energie. Prachtig!

Pak je Kansen-dag

De Pak je Kansen-dag was voor alle werkzoekenden. Vanaf 11.00 uur werden de deuren voor hen geopend. Ook zij konden workshops volgen, zoals ‘nieuw beroep’ en ‘hoe kom ik binnen bij een werkgever’. Dit was een goede voorbereiding op de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag. We kijken terug op een mooie dag!

Kracht