Actuele vacatures

Hierbij actuele vacatures die wij hebben openstaan bij diverse werkgevers.

Verkeersregelaars fulltime of parttime
De verkeersregelaars regelen het verkeer bij wegwerkzaamheden en af en toe bij calamiteiten. Soms ga je met eigen vervoer naar een bepaalde locatie, andere keren kan je met collega’s meerijden.

We zoeken:
-           Mensen met rijbewijs en eigen vervoer;
-           Mensen die in de buitenlucht willen werken op verschillende locaties in heel Noord-Holland;
-           Mensen met een representatief voorkomen, gezond, enthousiast en energiek; VOG verplicht.
-           Mensen die minimaal 16 uur per week kunnen werken, maar liever fulltime aan de slag gaan!
-           Een baan vooral overdag maandag t/m vrijdag, af en toe in het weekend of in de nacht; 65-plussers zijn hiertoe niet verplicht!

Wij bieden:
-           Een opleiding tot beroeps verkeersregelaar;
-           Een oproep contract maar mogelijkheid tot fulltime werken;
-           Minimale inzetbaarheid van 600 uur i.v.m. de gratis verkeersregelaar opleiding (bij VCA 800 uur);

Solliciteren of meer informatie: Solliciteren kan per email met recent CV, en bij voorkeur met motivatie, naar Bianca.vriend@werksaamwf.nl of bel naar 0630408648.

 

Productiemedewerker
Onze opdrachtgever, een bakkerij in Edam is op zoek naar productiemedewerkers. De werkzaamheden bestaan uit het inpakken brood en banket aan de lopende band. Je wordt op verschillende afdelingen ingezet. Je vult de grondstoffen aan, houdt het proces in de gaten en na afloop maak je samen met collega’s de lijn schoon.

De werklocatie is Edam, de locatie is vanuit Hoorn gemakkelijk met de bus te bereiken.

Gevraagd wordt: Gemotiveerd, je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal. Je bent flexibel in te delen en bent bereid oproepwerk te doen. Wanneer je veel beschikbaar bent, kun je vaak meer uren maken. Er wordt gewerkt in ploegendienst, maar alleen dagdiensten kan ook. Starttijd 6.00 uur (met eigen vervoer) of avonddienst (14.00-22.00 of 15.00-23.00). Avonddiensten kunnen gedraaid worden als men afhankelijk is van OV. Ochtenddiensten kunnen ook gedraaid worden als je eigen vervoer hebt

Solliciteren of meer informatie: Solliciteren kan per email met recent CV, en bij voorkeur met motivatie, naar anne.vanleeuwen@Werksaamwf.nl of bel naar 0613112572.

 

Medewerker Snijlijn (Fulltime of parttime)
Voor onze opdrachtgever in Opmeer zijn wij op zoek naar fulltime of parttime snijlijn medewerkers. Als medewerker snijlijn werk je met 3 of 4 collega’s aan een productielijn. De verpakte vleeswaren gaan via de afdeling Expeditie naar onze klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

• Verwijderen van de verpakking van ongesneden vleeswaren;
• Beladen van de snijmachine;
• Inleggen van de porties gesneden vleeswaren in verpakkingen;
• Controleren van de verpakte vleeswaren;
• Inpakken van de verpakkingen in kratten.

Wij vragen: Je hebt een redelijke beheersing van de Nederlandse taal en je laat je niet van de wijs brengen door het tempo van de productielijn. Je hebt bij voorkeur enige ervaring met inpakwerk.
De werktijden: De dagdienst is van 7.30 tot 17.30 en kan voor 2,3 of 4 dagen per week. Op maandag-, dinsdag- en woensdag is er de mogelijkheid om van 17.30-22.15 te werken. Er zijn vaste roosters mogelijk, ook eventueel een combinatie tussen dag- en avond. 

Solliciteren of meer informatie: Solliciteren kan per email met recent CV, en bij voorkeur met motivatie, naar Bianca.vriend@werksaamwf.nl of bel naar 0630408648.