Fitness jubileum 12,5 jaar

Het was vorige maand 12,5 jaar geleden dat wij zijn gestart met fitnesslessen voor cliënten.

De fitnesslessen waren eerst alleen beschikbaar voor cliënten die een bijstandsuitkering ontvingen van de gemeente Hoorn. Inmiddels mag iedereen die een uitkering ontvangt van WerkSaam gratis komen fitnessen.

Josette Knol geeft de fitnesslessen. Zij werd samen met haar cliënten in het zonnetje gezet vanwege dit mooie jubileum. Josette ontving van onze directeur Marjolijn Dölle een mooie bos bloemen. Alle sportende cliënten ontvingen een WerkSaam-bidon.

Wilt u ook gratis fitnessen? Dat kan!!
Cliënten van WerkSaam kunnen 2x per week, op maandag en donderdag van 15.00 tot 17.00 onder begeleiding zich lekker in het zweet werken. Er wordt natuurlijk gekeken naar uw persoonlijke wensen: wilt u conditie opbouwen, vet verbranden of uw spierkracht vergroten. Het is allemaal mogelijk. De fitnessruimte is in de kelder van het stadhuis aan de Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Hier is een ruimte ingericht met 2 loopbanden, 2 crosstrainers, een roeiapparaat, 2 hometrainers en allerlei krachttrainingsapparatuur

Als u hier gebruik van wilt maken, dan dient u uw arbeidscoach hiervan op de hoogte te stellen of u kunt een mail sturen naar j.knol@hoorn.nl

De trainingstijden zijn op:

Maandag: 15:00-17:00 uur
Donderdag: 15:00-17:00 uur

Er is een kleedkamer en er zijn gratis kluisjes voor uw spullen. Als u komt trainen, dan kunt u zich melden bij de receptie van het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn en dan wordt u opgehaald door Josette.

Josette en Marjolijn

Directeur Marjolijn Dölle en fitness instructrice Josette Knol