Gebiedsteams, Wijkteams, Stadsteams

De aankomende maanden zullen wij elke maand een team van een van de zeven Westfriese gemeente uitlichten. Deze teams bestaan uit medewerkers van uw gemeente, en van hulpverleningsorganisaties in uw gemeente.

Het team kan u helpen bij het vinden van oplossingen voor uw vragen over zaken als zorg, opvoeding of financiën. De zorgtaken van de gemeente worden namelijk uitgevoerd door deze teams. Per gemeente hebben zij een andere naam. Zoals gebiedsteam, wijkteam, stadsteam. U kunt bij het team van uw eigen gemeente terecht voor ondersteuning. Het wisselt per gemeente welke steun er wordt geboden. Deze maand aandacht voor het team van Enkhuizen.

WIjkteam Medemblik

Er zijn drie wijkteams in de gemeente Medemblik actief: West, Midden en Oost.  Heeft u advies of hulp nodig dan kunt u bij een van deze teams gerecht. U kunt zich aanmelden voor hulp of advies via het online aanmeldformulier op  www.medemblik.nl of telefonisch via (0229) 856000 (optie 1). Het wijkteam van uw gebied kijkt vervolgens met verschillende hulpverleners op welke wijze en door wie u het beste ondersteund kunt worden. U hoeft dus niet eerst langs verschillende instanties en krijgt één contactpersoon. Zij doen dit onder het motto: ‘makkelijk, snel en dichtbij’.