WerkSaam behaalt voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000

WerkSaam heeft onlangs het voedselveiligheidscertificaat FSSC 22000 behaald! Dit is een internationaal erkend certificaat. Hiermee laten we zien dat we in staat zijn voedselveiligheidsgevaren te herkennen en te borgen.

De FSSC 22000 is ontwikkeld door de stichting certificatie voedselveiligheid. Deze standaard is revolutionair binnen de voedingsmiddelenindustrie, omdat dit de eerste standaard voor de voedingsmiddelenindustrie is die wereldwijd geaccepteerd wordt. Het is geschreven in een gemeenschappelijke taal, zodat de communicatie binnen de totale keten verbeterd is.

 

John de Wagt: “We zijn heel trots op het behalen van dit certificaat. Dit is in onze ogen de beste maatgever voor het toezien op de kwaliteit van voedselveiligheid. We waren hiervoor ISO22000 gecertificeerd. Dat was een goede eerste stap, maar we wilden onze kwaliteit nog verder verhogen. Dat is met FSSC 22000 gelukt! Dit keurmerk richt zich echt op de belangrijkste onderdelen en is af te stemmen op onze eisen en die van onze klanten.”