Workshop: "Switchen - Hoe? Zo!"

Op 25 november 2019 start de officiële samenwerking met de Gemeente Hoorn en Stichting DeBroekriem. Wethouder Al Mobayed geeft tijdens deze bijeenkomst het startsein voor een seizoen bomvol workshops en trainingen.

Pieter Vermeer opent deze middag en vertelt als oprichter van Stichting DeBroekriem over het ontstaan van de community én over de kracht van netwerken. Hierna is het woord aan de wethouder die het officiële startschot zal geven voor de samenwerking. Hierna gaan we aan de slag met een interactieve workshop onder leiding van Gijs van Dalfsen.

Bent u werkzoekend, maar zou u eigenlijk willen switchen van functie of overweegt u het ondernemerschap als werkzoekende? Of weet u nog niet waar u zich op wilt richten? Dan zou deze workshop u best wel eens een handje kunnen helpen.

Deze workshop is er voor wie uit is om iets nieuws te gaan doen. In deze zeer interactieve workshop experimenteert u met een nieuw gebied dat u aantrekt, waar u nog geen eerdere ervaring mee heeft en wellicht nog geen contacten in hebt. Hoe zou u dat nieuwe gebied kunnen betreden? Welk speelveld zou dat kunnen zijn? Gijs van Dalfsen wil u hier graag bij helpen en aanmoedigen.

Heeft u interesse en wilt u zich aanmelden? Dan kan via de website van DeBroekriem: https://www.debroekriem.nl/event/kick-off-startbijeenkomst-hoorn/