Oktober 2020

 • Open Hiring

  23 oktober 2020

  Als eerste onderneming in West-Friesland is Patisserie Pater uit Zwaagdijk vandaag gestart met Open Hiring®. Open Hiring staat voor een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt. Patisserie Pater gaat met het baanbrekende concept aan de slag in een nieuwe koekjesbakkerij in Zwaagdijk, waar het bedrijf binnenkort de bekende Davelaar koeken gaat produceren. Vandaag is de vacaturewachtlijst voor werkzoekenden vrijgegeven bij de nieuwe koekbakkerij. Werkzoekenden kunnen zich vanaf nu elke donderdag inschrijven aan de Appelmarkt 12 in Zwaagdijk. De eerste 17 kandidaten hebben zich inmiddels ingeschreven.

 • Nieuwsbrief uitkeringsgerechtigden oktober 2020

  Deze maand ontvangen alle uitkeringsgerechtigden weer een nieuwsbrief.

 • WerkSaam en Corona maatregelen

  30 november 2020

  Wij werken alleen nog op afspraak. Bent u van plan om naar WerkSaam toe te komen?

 • Een baan zonder sollicitatiegesprek: het kan bij Davelaar in Zwaagdijk-Oost!

  16 oktober 2020

  Wil jij aan de slag in een koekbakkerij in Zwaagdijk-Oost? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is je vanaf 22 oktober aan te melden bij de bakkerij. Dat is het, meer hoef je niet te doen.

 • Andere manier van inkomsten doorgeven

  16 oktober 2020

  Dit bericht is belangrijk voor alle personen die maandelijks een inkomstenverklaring invullen. Het invullen van die inkomstenverklaring doet u nu via “Mijn WerkSaam”.

 • Wanneer komt u in aanmerking voor een uitstroompremie?

  16 oktober 2020

  Als het u lukt om een baan te vinden, komt u mogelijk in aanmerking voor een uitstroompremie van WerkSaam Westfriesland. Dit is een bonus die u bovenop uw uitkering krijgt.

 • DigiD storing - OPGELOST

  09 oktober 2020

  De landelijke storing met DigiD is opgelost. U kunt weer een aanvraag voor een Participatiewet-uitkering of Tozo 3 indienen.

 • Voor de eerste keer online banenmarkt op 29 oktober

  06 oktober 2020

  Op zoek naar werk? Grijp je kans!
  Donderdagmorgen 29 oktober, op de laatste dag van de maand van het werk, organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) voor de eerste keer een online banenmarkt. Dit biedt, tijdens coronatijden, extra mogelijkheden - voor zowel werkgevers als werkzoekenden. De online banenmarkt is van 09:30-12:15 uur. Aanmelden kan op www.banenmarktnhn.nl.

 • WerkSaam in finale NHN Business Awards

  09 oktober 2020

  Woensdag 7 oktober hoorden we dat we zijn doorgedrongen tot de finale van de NHN Business Awards! In de categorie Grootbedrijf mogen we het opnemen tegen AZ Alkmaar en Breedweer facilitaire diensten. Hier zijn we heel trots op.