Actuele vacatures

Ook deze maand hebben wij weer een paar vacatures die wij bij u onder de aandacht willen brengen.

Medewerkster Afvul- en inpakafdeling 

Als medewerkster van de afvul- en inpakafdeling maak je deel uit van een multicultureel team van voornamelijk dames die gezamenlijk zorgdragen voor het afvullen, verpakken en controleren van  cosmeticaproducten Uren per week: full- en parttime Werkzaamheden: Bevoorraden van machines met verpakkingen, afvullen en inpakken van cosmetica- producten, controleren van cosmeticaproducten op vooraf bepaalde specificaties.  Functie-eisen: Goede beheersing van Nederlandse taal. Je bent gemotiveerd en je hebt een secure werkhouding. Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Anne van Leeuwen via mail:  anne.vanleeuwen@werksaamwf.nl
 
(leerling) Funderingswerker M/V

Uren per week: 40 uur per week
Je draait het eerste jaar volledig mee in een klein team van ongeveer 4 a 5 collega’s. Gaandeweg het jaar maak je kennis met alle disciplines en wordt gekeken waar je de meeste affiniteit mee hebt. Denk aan een voorman, gravers, shovelmachinisten, kraanmachinisten.  Toelichting dienstverband: Je start met een uitzendovereenkomst voor een jaar. Na dat jaar kom je in dienst bij het bedrijf zelf. Je bent fulltime beschikbaar.  Gevraagd wordt: Motivatie om zowel in de zomer als in de winter fulltime buiten aan de slag te gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt! Je hebt een Vca-certificaat of bent bereid deze te halen. Heb je interesse in deze vacature? Mail voor meer informatie naar lisette.frelink@uwv.nl of bel met 06-29247509.
 
Klant contact medewerker

Voor een werkgever in Purmerend, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag (vooral telefonisch) klantcontact hebben.
Uren per week: Van 16 tot 36 uur. 
Er zijn 2 functies waarvoor meerdere kandidaten worden gezocht: Afspraak makers: je belt met bedrijven voor het maken of bevestigen van afspraken.  Telefonisch medewerkers: je belt dan voor bijvoorbeeld de dierenbescherming, kinderpostzegels (contact met scholen), ouderenfonds e.d.
Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Simone Kroon via mail: simone.kroon@werksaamwf.nl