Esdégé Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal en WerkSaam Westfriesland hebben afgesproken om nauwer samen te gaan werken. Ze gaan hun eigen kennis en ervaring gebruiken om elkaars cliënten verder te helpen. WerkSaam probeert om voor enkele cliënten van Esdégé een baan te zoeken en Esdégé biedt cliënten van WerkSaam, die nog niet toe zijn aan een betaalde baan, dagbesteding. De samenwerking is op 11 mei 2016 vastgelegd in een overeenkomst.

Marcel de Haas, manager leer-werkbedrijf en arbeidsontwikkeling van WerkSaam Westfriesland: ‘WerkSaam heeft een aantal cliënten met behoefte aan het opbouwen van werkritme en vaardigheden in een leer-werkomgeving, waarbij er geen sprake is van werkdruk. Esdégé heeft een aantal cliënten dat na een periode arbeidsmatige dagbesteding klaar is voor de arbeidsmarkt. Dit kruist elkaars dienstverlening en daarom hebben we de handen ineen geslagen. Het sluit aan op onze overtuiging dat wanneer iemand iets kan, ook echt iets kan doen. De eerste kandidaat heeft zich al gemeld.’

Ellemieke de Reus, clustermanager Werk en Dagbesteding Westfriesland van Esdégé-Reigersdaal: “Het belangrijkste is dat niemand tussen wal en schip valt. Iedereen kan werken en deelnemen in onze samenleving met de juiste begeleiding en ondersteuning.”

Over Esdégé Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal ondersteunt mensen met een beperking in Noord-West Nederland. Vanuit de visie dat iedereen gelijk is en uniek is.

geel blauw logo Esd?g? Reigersdaal

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.esdege-reigersdaal.nl.