Onderzoek klanttevredenheid

WerkSaam vindt de mening van cliënten en werkgevers over de dienstverlening heel belangrijk. WerkSaam doet onderzoek naar de tevredenheid. Dit geeft een beeld van wat zij vinden van de dienstverlening.

Tevredenheid cliënten

Wij onderzoeken voortdurend de tevredenheid van onze cliënten. De onderwerpen waar cliënten momenteel hun mening over kunnen geven, zijn:

  • Dienstverlening tijdens het aanvragen van een uitkering. Dit gaat onder andere over de gekregen informatie en manier waarop onze medewerkers met de aanvrager omgaan.
  • Dienstverlening met betrekking tot de uitkering. Dit gaat over het contact met onze medewerkers, onze informatie via de website of nieuwsbrief en over de digitale werkwijze.
  • Dienstverlening met betrekking tot onze begeleiding richting werk. Dit gaat over het contact met de coach, het re-integratieplan, onze informatie via de website of nieuwsbrief en over de digitale werkwijze.

De aandachtspunten die daarbij naar voren komen worden gebruikt om de dienstverlening vervolgens te verbeteren. Dit kunt u in onze nieuwsbrief of op website lezen.

Bent u cliënt bij WerkSaam en wilt u meewerken aan het verbeteren van onze dienstverlening? Meld dit dan bij uw coach.