Dankzij Sepehr weet ik dat ik veelzijdig ben

Saskia ter Bruggen zat al een tijdje thuis, zonder werk. Via WerkSaam kwam ze terecht bij een Arbeidsfit-traject van modeontwerper Sepehr Magsoudi.

Saskia: “Ik hoopte vooraf een plek te vinden waar ze blij met me waren en waar ik me nuttig kon maken. Dat is gelukt. Ik heb veel geleerd en weer zelfvertrouwen gekregen.”

Saskia kwam tot de ontdekking dat het bij de zoektocht naar werk belangrijk is om een netwerk te hebben en om ingangen te kennen. “WerkSaam heeft mij dat mogelijk gemaakt. Ik heb mijn arbeidsfittraject als naaister doorlopen bij modecouturier Sepehr Magsoudi.
Ik heb gemerkt dat ik productief ben. Ik wilde ook wel echt laten zien wat ik kan. Sepehr gaf mij specifieke taken, zoals op dubbel plastic borduren en festonneren. Dankzij de begeleiding en ondersteuning van Sepehr hebben we een prachtige bruidsjurk gecreëerd.
Hij heeft me veel geleerd en dankzij hem weet ik dat ik heel veelzijdig ben. Dit was mijn leukste werkplek tot nu toe. Mijn volgende werkplek is de gemeente Opmeer. Hier vervang ik, in verband met vakantie, een facilitair medewerker. Daarna hoop ik weer terug te kunnen naar Sepehr! Want daar had ik mijn plek
gevonden.”

Sakia

Saskia met Sepehr