Een baan bij Action

Vijf jaar geleden, midden in de crisis, verhuisde Kees Vellekoop met zijn zoon naar Westfriesland. Er was op dat moment geen baan te vinden. Dus klopte Kees bij WerkSaam aan voor ondersteuning bij het vinden van een baan.

"Mijn coach bemiddelde mij vervolgens naar Action,” vertelt Kees. ”Ik ben begonnen in de schoonmaak. Daarna ben ik van dozen snijden nu doorgestroomd naar voorman.”  Kees geeft nu leiding aan 50 mensen in het distributiecentrum in Zwaag en is heel blij met de kans die hij heeft gekregen. “Mijn gezin is nummer één, maar daarna komt Action. Mijn werk betekent alles voor me. Het geeft erkenning, je hoort er weer bij en bent onderdeel van het grote geheel. Mijn team coachen en begeleiden doe ik met veel plezier”.

Action en WerkSaam
Action en WerkSaam hebben al jaren een goede samenwerking. In het distributiecentrum van Action werken ongeveer 1300 medewerkers. Het traject van Action geeft kans op een betaalde baan waarbij eerst een stageperiode volgt van 10 werkdagen. Indien nodig kan dit verlengd worden. Tijdens de stage krijgt Action een goed beeld over de arbeidsvaardigheden. Ook is er ruimte voor het verbeteren van de Nederlandse taal. Als de stageperiode goed is doorlopen volgt een halfjaarcontract. Daarna kan zelfs een vast dienstverband worden geboden. Van de 500 trajecten die via WerkSaam zijn gestart, is ongeveer 70% doorgestroomd naar een betaalde baan!. Vorig jaar heeft Action ruim 60 mensen een betaalde baan geboden.

Als uw interesse is gewekt en u bent beschikbaar voor ochtend of avonddiensten, neem dan contact op met uw coach! Ook als u geen vervoer hebt om bij Action te komen, kan u dit bespreken met uw coach.

Kees