Een fulltime baan voor Priscilla

Priscilla heeft veel parttime werk gedaan bij verschillende werkgevers via WerkSaam. Uiteindelijk is ze terecht gekomen bij Adequaat Werkt! en daar heeft ze nu een fulltime baan.

Priscilla: ‘Ik ben nu werkzaam als intercedent en doe de werving en selectie van nieuwe collega’s in de regio Westfriesland. Ik zoek voornamelijk personeel dat inzetbaar is voor uitvoerend werk. Je kunt dan denken aan functies zoals klantcontactcenter-medewerkers, koks, bedienend personeel in de horeca, orderpickers, heftruckchauffeurs etc. In de tussentijd heb ik veel contact gehad met mijn coaches van WerkSaam. Ik kon hen altijd bereiken met vragen en samen hebben we naar de mogelijkheden gekeken om deze baan te krijgen. Zij hebben mij goed begeleid hoe ik dit aan moest pakken.

Priscilla is heel blij met de kans die ze gekregen heeft. ‘Ik ben in het diepe gegooid. Ik ben begonnen met bellen (acquisitie) in het callcenter van Adequaat Werkt! Vervolgens heb ik aangetoond dat ik veel meer kan en ben ik doorgegroeid naar de functie van intercedent.

Priscilla heeft een tip voor cliënten van WerkSaam die op zoek zijn naar een baan. ‘Probeer eens iets compleet anders, bijvoorbeeld door werk te zoeken in een compleet andere branche dan je gewend bent. Bij veel organisaties heb je tal van kansen en door middel van bijvoorbeeld een werkstage kun je laten zien wie jij echt bent en wat je te bieden hebt’. Dit heb ik zelf ervaren door in het klantcontactcenter mijzelf te bewijzen op de werkvloer’.

‘Bij Adequaat Werkt! kun je een callcenter training volgen om kennis te maken met de commerciële branche. Zij kijken niet naar leeftijd of achtergrond, maar kijken naar wat je kunt. Iedereen die van telefoneren haar of zijn vak wil maken, krijgt een kans.

Priscilla: ‘Ben jij ook op zoek naar een baan? Bel mij op telefoonnummer 088-4338555’.

NB. Om privacy-redenen wil Priscilla niet zichtbaar op de foto.

Priscilla