Hoe is het nu met Linda Zwagerman?

De afgelopen jaren hebben wij en aantal succesverhalen gedeeld. De vraag is: hoe is het verder gegaan? In deze nieuwsbrief het verhaal van Linda Zwagerman. Nog steeds een succesverhaal!

November 2015

Linda stond in de nieuwsbrief van november 2015. Zij had gewerkt als rij-instructrice. Zij had dit werk alleen al heel lang niet meer gedaan. Haar bevoegdheidspas hiervoor was verlopen. Met de ontwikkelcoach is gekeken naar de mogelijkheden om de bevoegheidspas opnieuw te behalen. Linda heeft een cursus gedaan en de cursus in oktober 2015 met succes afgerond. Hierdoor was zij weer een gecertificeerd rij-instructeur. Bij het interview in november 2015 had zij nog geen werk. Zij was er van overtuigd dat zij snel haar droombaan zou bemachtigen.

Afgelopen drie jaar

Linda kijkt positief terug op het traject bij WerkSaam. “Ik ben er veel sterker door geworden. Het traject was heel leerzaam.” Na het interview had Linda vrijwel direct een goede baanals rij-instructeur. Zij werkt nog steeds bij het bedrijfwaar zij destijds is aangenomen. Linda: “Ik ben heel ergblij met mijn werk en ik doe mijn werk heel goed!”
In de toekomst ziet Linda zichzelf bij dezelfde werkgever werken. Zij is niet op zoek naar ander werk.

Tip van Linda

Tenslotte heeft Linda nog wel een tip, namelijk: Durf je dromen waar te maken! Bij Linda is dat zeker gelukt.

Linda