Hoe is het nu met Mazen Alkadri?

De afgelopen jaren hebben wij een aantal succesverhalen gedeeld. De vraag is: hoe is het verder gegaan? In deze nieuwsbrief het verhaal van Mazen Alkadri. Wat een succes!

Februari 2016

Mazen Alkadri (33 jaar) stond in de nieuwsbrief van februari 2016. Hij was afkomstig uit Syrië en woonde toen nog niet lang in Nederland. Hij was grafisch ontwerper van beroep. Mazen is bij WerkSaam gestart bij de afdeling Verpakken. De overgang was groot en er was veel onduidelijk. “Het was erg verwarrend.” Mazen wilde zich veel liever blijven ontwikkelen op zijn vakgebied. Hij is in gesprek gegaan met zijn coach en heeft gezegd dat hij graag op een andere manier iets wilde bijdragen. WerkSaam heeft contact gelegd met H2X communicatie. Mazen mocht daar aan de slag in een werkstage voor 6 maanden. Een mooie kans!

Hoe is het gegaan vanaf februari 2016

Mazen vertelt: “Al na drie maanden kreeg ik een jaarcontract. Betaald werk dus. Dit contract is verlengd. Ik werk nog steeds bij H2X.” Mazen is gestart als grafisch ontwerper. Inmiddels is hij art director. Het is hetzelfde werk, maar een seniorfunctie. Mazen vindt zijn werk nog steeds hartstikke leuk. Voor dit moment heeft hij niet de wens om van baan te veranderen. Hij heeft wel aanbiedingen gehad, maar daar niets mee gedaan. Mazen denkt dat hij bij H2X communicatie blijft werken. Maar misschien denkt hij daar in de toekomst wel anders over. “Je weet maar nooit.”

Advies van Mazen

De laatste vraag is of Mazen nog tips of een advies heeft voor anderen. Mazen: “neem initiatief en stel je actief op. Denk proactief en inspireer je contactpersoon bij WerkSaam.” Een heel goede tip!

Mazen