Kebri brengt al haar kwaliteiten samen

"Ik kom krachtig en professioneel over"

"Ik heb 12 jaar als kapster gewerkt. Het was mijn keuze om hiermee te stoppen. Ik gaf mezelf een maand de tijd om wat anders te vinden. Bij de DSB Bank ben ik opgeleid tot telefoniste en afdelingssecretaresse. Dat lag me wel. Hierna volgden banen in de planning en de projectontwikkeling. Ik heb veel geleerd en op mijn CV  staan veel verschillende functies in de administratieve sector.

Niet stil zitten
Bij het Westfries Gasthuis werkte ik aan de balie en als telefoniste. Een nieuwe ervaring om mensen op te vangen. Na 3 tijdelijke contracten kon ik door een fusie helaas niet blijven. Hier kwam WerkSaam Westfriesland in beeld. Mijn coach Bianca heeft veel gedaan voor me. Ik had al snel werk, maar het was niet helemaal wat ik zocht. Zelf zat ik ook niet stil. Ik heb veel gesolliciteerd, ben winkels ingelopen en heb gebeld naar bedrijven. Maar op mijn leeftijd en met 2 jonge kinderen kom je niet zomaar aan een baan.

Uitgebreide ervaring
Onlangs werd bij WerkSaam een presentatie gegeven door het RIBW, een zorginstelling voor mensen met psychische klachten. Hier werken leek me wel wat. Het sollicitatieteam vond mijn brief sterk en ik mocht op gesprek komen voor de back office. Telefoon aannemen, cliënten te woord staan en verwijzen, en hun cases bespreken. Ik ben aangenomen, omdat ik uitgebreide ervaring heb als telefoniste. Maar ook omdat ze iemand willen die krachtig overkomt. 'Jouw professionaliteit hebben we nodig', werd gezegd. Ik ben dolenthousiast en heb erg veel zin in mijn nieuwe baan."

 

Kebri