Leon maakt promotie tot laadmeester bij Action

"Ik heb laten zien wat ik kan!"

“Ik werkte altijd met veel plezier bij de Free Record Shop. Helaas ging de keten failliet. Van thuis zitten had ik al snel genoeg. Ik solliciteerde waar ik maar kon. Helaas zonder resultaat. Action was voor mij toen al in beeld. Ik verstuurde 2 brieven, maar daar kwam verder niets uit. Na 2 jaar belandde ik in de bijstand. Zo kwam ik bij WerkSaam Westfriesland terecht.

Leerwerktraject
Mijn arbeidscoach Bas van Velzen stelde voor om aan de slag te gaan bij Action. Na 1 gesprek kon ik direct starten met het leerwerktraject. Het was aan mij om te laten zien wat ik in huis heb. Die kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. Na 2 maanden kreeg ik een contract: ik mocht bij Action beginnen in de laadploeg. Afgelopen november ben ik doorgegroeid tot laadmeester.

Verantwoordelijk
Action is een groot bedrijf met veel mogelijkheden. Via interne vacatures kun je eventueel doorstromen naar een andere afdeling of functie. Voor mij was dit een mooi doel om voor ogen te hebben. Ik ben nu verantwoordelijk voor de aansturing van de laadploeg, die de vrachtwagens laadt en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Ik leid ook nieuwe laders op, die hier via WerkSaam terecht komen. Natuurlijk lijkt het mij leuk om binnen Action verder te groeien. Ik ben blij dat ik weer aan de slag ben."

leon