Na hard studeren loon naar werken

André ontving 3 jaar een IOAW-uitkering (dit is een bijstandsuitkering voor oudere werkzoekenden). Na een periode van hard studeren en werken is het hem, samen met WerkSaam gelukt een baan te vinden bij een bedrijf dat zoekmachinemarketing voor andere bedrijven uitvoert. Letterlijk loon naar werken dus.

André: “Ik heb nu een baan voor 2 dagen in de week, met kans op meer. Ik verzamel gegevens uit heel veel internet-bronnen en daar doe ik vervolgens iets mee, zoals het opzoeken van blogs en forums in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ons bedrijf optimaliseert de resultaten in Google van websites van klanten.

Ik ben bij dit bedrijf begonnen via een Arbeidsfit-traject. Dat betekent dat ik met behoud van uitkering mezelf kon bewijzen. Sinds kort ben ik in dienst voor 2 dagen in de week. Het was heel hard werken en studeren maar ik ben blij met de resultaten. WerkSaam heeft me goed voorbereid en geholpen met het eerste contact met het bedrijf. Ook daarna hield WerkSaam contact met mij en met het bedrijf.

Ik adviseer tot slot alle cliënten die graag aan het werk willen, maar bij wie dat nu nog niet gelukt is, om er vol voor te gaan om een baan te krijgen via WerkSaam!”