Senn werkt als conciërge bij Fiolet Taaltrainingen

"Ik zorg dat mijn collega's het minder druk hebben"

"Ik was 60 jaar toen ik in de bijstand terecht kwam. Geen gemakkelijke leeftijd om zonder werk te zitten. Ik stuurde wel 200 sollicitatiebrieven naar bedrijven in heel Noord-Holland, maar niemand nam mij aan. Ik kwam dus bij WerkSaam Westfriesland terecht. Mijn arbeidscoach zorgde dat ik op de afdeling Verpakken terecht kon. Ik vond het fijn om weer bezig te zijn, want ik ben graag onder de mensen.

Match

Mijn coach Rachida Chakir had veel contact met Fiolet Taaltrainingen, een taalschool in Hoorn, Purmerend en Schagen. Zij zag dat medewerkers het daar erg druk hadden met andere dingen dan lesgeven. Een conciërge zou hier een perfecte oplossing zijn. Zij zorgde dat er een match kwam tussen Fiolet en mij.

Bijdrage leveren

Ik vond het sollicitatiegesprek niet makkelijk. Maar ik mocht tóch komen voor een proefperiode. Dit was mijn kans! Ik vond het direct erg leuk en bij mij passen. Ik zorgde ervoor dat medewerkers het minder druk kregen. Zo kunnen zij hun aandacht geven aan de leerlingen van de taalschool. Ik ben nu aangenomen voor 2 jaar, met zicht op een vaste baan. Geweldig! Maar het mooiste vind ik dat ik weer volop meedraai en mijn bijdrage kan leveren."

Senn tekent 2-jarig contract