Mobiliteitscentrum WerkSaam

WerkSaam Westfriesland vindt het belangrijk dat cliënten de kans krijgen zich te ontwikkelen in hun weg richting werk. Daarom is een eigen Mobiliteitscentrum (MC) opgezet. Het MC helpt werkzoekenden met (sollicitatie)trainingen, uitvoeren van meetinstrumenten zoals Dariuz Wegwijzer, faciliteren van voorlichtingsbijeenkomsten en praktische begeleiding.

  • Cv check

    Een curriculum vitae (cv) is het visitekaartje. Voordat de sollicitatiebrief wordt gelezen, kijkt men eerst naar uw cv. Het is van belang dat deze tot in de puntjes verzorgd is. Heeft u zelf al een cv, maar wilt u hem professionaliseren of heeft u moeite om een cv op te stellen?

  • Mobiliteitstraining: 3-in-1 sollicitant

    Iedere nieuwe cliënt van WerkSaam en deelnemer aan de mobiliteitstraining krijgt met het Mobiliteitscentrum te maken. Uw intaker of coach brengt u in contact met het MC. Het MC is gevestigd in het pand van WerkSaam Westfriesland, op Dampten 26, direct naast de ingang aan de voorzijde.

  • Sollicitatietraining

    WerkSaam biedt je de mogelijkheid om één dagdeel per week (gedurende vijf weken) een sollicitatietraining te volgen. Tijdens deze dagdelen helpen wij je graag om een beter inzicht in je vaardigheden en talenten te krijgen.

  • WerkSaam Café