Mobiliteitscentrum WerkSaam

WerkSaam Westfriesland vindt het belangrijk dat cliënten de kans krijgen zich te ontwikkelen in hun weg richting werk. Daarom is een eigen Mobiliteitscentrum (MC) opgezet. Het MC helpt werkzoekenden met (sollicitatie)trainingen, uitvoeren van meetinstrumenten zoals Dariuz Wegwijzer, faciliteren van voorlichtingsbijeenkomsten en praktische begeleiding.

 • Cv check

  Een curriculum vitae (cv) is het visitekaartje. Voordat de sollicitatiebrief wordt gelezen, kijkt men eerst naar uw cv. Het is van belang dat deze tot in de puntjes verzorgd is. Heeft u zelf al een cv, maar wilt u hem professionaliseren of heeft u moeite om een cv op te stellen?

 • Mobiliteitstraining: 3-in-1 sollicitant

  Iedere nieuwe cliënt van WerkSaam en deelnemer aan de mobiliteitstraining krijgt met het Mobiliteitscentrum te maken. Uw intaker of coach brengt u in contact met het MC. Het MC is gevestigd in het pand van WerkSaam Westfriesland, op Dampten 26, direct naast de ingang aan de voorzijde.

 • Sollicitatietraining

  WerkSaam biedt je de mogelijkheid om één dagdeel per week (gedurende vijf weken) een sollicitatietraining te volgen. Tijdens deze dagdelen helpen wij je graag om een beter inzicht in je vaardigheden en talenten te krijgen.

 • WerkSaam Café

  Hebt u moeite met het schrijven van uw sollicitatiebrief? Of wilt u graag hulp bij het zoeken naar een geschikte baan? Heeft u hulp nodig bij het invullen van een inkomstenverklaring of een aanvraag voor bijstand? Of lukt het u niet om zelf een DigiD aan te vragen? Of volgt u momenteel de Sollicitatietraining en heeft u hulp nodig met het maken van uw huiswerk? Komt u dan naar het WerkSaam Café. We leren u dan hoe u het zelf kan doen!