sluiten
Receptie 3

Aangepaste bereikbaarheid i.v.m. Corona

In navolging op de landelijke afspraken rondom het Coronavirus, treft WerkSaam een aantal aangepaste maatregelen. De informatie op deze pagina is aangepast na de persconferentie van 11 mei 2021.

Alleen op afspraak

Onze dienstverlening kan doorgaan. Re-integratietrajecten binnen onze leer-werkbedrijven gaan ook gewoon door. Wij werken wel alleen op afspraak. Bent u van plan om naar WerkSaam toe te komen? Neem dan eerst contact met ons op. Het WerkSaam Café is in Hoorn op afspraak geopend. U kunt ook een afspraak maken met uw inkomens- of arbeidscoach als u vragen heeft. Trainingen en opleidingen in het pand van WerkSaam gaan momenteel niet door.

Als u naar WerkSaam toekomt, belt u als u voor het pand staat met uw coach/contactpersoon. Onze medewerker haalt u dan op. Krijgt u uw coach/contactpersoon niet te pakken, drukt u dan op de intercom (rechts van het pand). Ook als u naar WerkSaam toekomt om gebruik te maken van een openbare computer, of om een kopie te maken, dan vragen we u ons van te voren even te bellen voor het maken van een afspraak (0229-258758).

WerkSaam is een publieke ruimte. Het is verplicht om bij het bezoek aan een publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. Dat doen onze medewerkers uiteraard ook. Indien u geen mondkapje wilt dragen, dan kan onze dienstverlening met u alleen digitaal doorgaan. Verder willen wij u vragen om de Coronamelder app van de Rijksoverheid op uw telefoon te installeren.

Het inloopspreekuur van het Jongerenloket is nog steeds telefonisch via 06-11 39 38 18 of per e-mail: jongerenloket@hoorn.nl

Wilt u naar WerkSaam komen om uw inkomstenformulier of een loonstrookje in te leveren? Doe dit dan in de brievenbus bij onze hoofdingang. Deze legen wij meerdere keren per dag.

Verder hanteren wij nog steeds onze hygiëne maatregelen en stellen wij u een aantal vragen voor u naar WerkSaam komt.

Hygiëne maatregelen:

  • Bij de receptie en in de spreekkamers zijn flexibele schermen geplaatst.
  • In de centrale hal staat desinfecterende handgel. Deze moet u gebruiken bij binnenkomst
  • Na elke afspraak maken wij de spreekkamers schoon
  • In de wachtruimte is het speelgoed voor de kinderen en folders/tijdschriften weggehaald.

Vragen aan bezoekers van WerkSaam

Wij willen graag dat u eerst antwoord geeft op de volgende vragen voordat u naar WerkSaam komt

  • Heeft u nu Corona?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona?
  • Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38C)?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Bent u in thuisisolatie?

Antwoord JA > U kunt NIET naar WerkSaam komen
Antwoord NEE > U kunt WEL naar WerkSaam komen

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten