Receptie 3

Aangepaste bereikbaarheid i.v.m. Corona

In navolging op de landelijke afspraken rondom het Coronavirus, treft WerkSaam een aantal aangepaste maatregelen. De informatie op deze pagina is aangepast na de persconferentie van 26 november 2021 en gaan in per 29 november 2021.

Open op afspraak

Onze dienstverlening kan doorgaan. Re-integratietrajecten binnen onze leer-werkbedrijven gaan ook gewoon door. U kunt ons bellen van 9.00 tot 17.00 uur. Verder werken wij op afspraak, zowel in de ochtend als in de middag. Bent u van plan om naar WerkSaam toe te komen? Dan adviseren we u altijd eerst contact met ons op te nemen of maak een afspraak met uw coach. De coach is niet de hele week op kantoor aanwezig, met een afspraak weet u zeker dat deze aanwezig is. Het WerkSaam Café is in Hoorn ook op afspraak geopend. Trainingen en workshops gaan voorlopig niet door.

Het dragen van een mondkapje is verplicht in de centrale hal bij de receptie. Als u een afspraak heeft en naar WerkSaam toekomt, belt u als u voor het pand staat met uw coach/contactpersoon. Onze medewerker haalt u dan op. Krijgt u uw coach/contactpersoon niet te pakken, drukt u dan op de intercom (rechts van de hoofdingang). Ook als u in de middag naar WerkSaam toekomt om gebruik te maken van een openbare computer, of om een kopie te maken, dan vragen we u ons van tevoren even te bellen voor het maken van een afspraak (0229-258758).

Jongerenloket

Bij het inloopspreekuur van het Jongerenloket is op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur weer vrije inloop mogelijk bij Grote Noord 20 in Hoorn. Op woensdag is er in Stede Broec (Bovenkarspel) inloopspreekuur van 13.00 tot 16.00 uur: Stationslaan 2 (bij Ons Stede Broec in bibliotheek). Ook zijn zij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 via 06-11 39 38 18. Daarnaast via e-mail: jongerenloket@hoorn.nl

Inkomstenformulier of loonstrookje inleveren

Wilt u naar WerkSaam komen om uw inkomstenformulier of een loonstrookje in te leveren? Doe dit dan in de brievenbus bij onze hoofdingang. Deze legen wij meerdere keren per dag.

Verder hanteren wij nog steeds onze hygiëne maatregelen en stellen wij u een aantal vragen voor u naar WerkSaam komt.

Hygiëne maatregelen:

 • Bij de receptie en in de spreekkamers zijn flexibele schermen geplaatst.
 • In de centrale hal staat desinfecterende handgel. Deze moet u gebruiken bij binnenkomst.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de centrale hal bij de receptie.
 • Na elke afspraak maken wij de spreekkamers schoon.
 • In de wachtruimte is het speelgoed voor de kinderen en folders/tijdschriften weggehaald.

Vragen aan bezoekers van WerkSaam

Wij willen graag dat u eerst antwoord geeft op de volgende vragen voordat u naar WerkSaam komt

 • Heeft u nu Corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met Corona?
 • Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 • Bent u in thuisisolatie?

Antwoord JA > U kunt NIET naar WerkSaam komen
Antwoord NEE > U kunt WEL naar WerkSaam komen

Deze coronamaatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw door het kabinet beoordeeld. 

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten