Gezin Tafel Eten

Othman brengt restaurant kwaliteit bij u thuis

Elena Abasi is sinds januari 2021 samen met haar man Raza Abasi eigenaar van BRGR & PZZA. Dit is een bezorgrestaurant in Zwaag. Zij brengen eten met restaurant kwaliteit bij u thuis. Service en kwaliteit staat bij hen voorop en daarmee willen zij zich van andere bezorgservices onderscheiden.

Je denkt bij een bezorgservice vaak aan fastfood, maar Elena en Raza willen eten dat smaakvol en lekker is. Zij maken gebruik van lokale producten die zij bij lokale ondernemers inkopen.

Zo komt het vlees rechtstreeks bij de boer vandaan. En het zout komt van Texel. Zij willen eerlijke en gezonde producten gebruiken. Ook voor de verpakkingen gebruiken ze duurzaam materiaal. Zo zijn de pizzadozen van rietsuiker gemaakt en kunnen deze na gebruik in de groene afvalcontainer. De doosjes waarin de burgers bij u thuis komen zijn van hergebruikt karton. Van binnen is er een speciale coating aangebracht zodat het vet niet in het karton trekt en zo kunnen deze dozen gewoon bij het oud papier. Zij zijn dus echt maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Corona

Elena en Raza zijn BRGR & PZZA middenin de corona pandemie begonnen. Zij komen beiden uit een andere cultuur en willen graag andere culturen samenbrengen. Zij zochten naar werknemers en kwamen terecht bij WerkSaam. Zij kwamen in contact met Adviseur Werkgeversdiensten Anne van Leeuwen. Anne helpt Elena met allerlei zaken rondom de
werknemers.

Elena: ”Anne geeft mij gericht hulp en heeft heel veel verstand van zaken waar ik het antwoord niet op weet. Zij ondersteunt mij en helpt mij waar nodig. Het contact met Anne is heel persoonlijk en dat ervaar ik als erg prettig. Anne heeft mij voorgesteld aan Othman Kalaf. Hij werkt sinds 3 maanden bij BRGR & PZZA”.

Othman, 53 jaar, is gevlucht uit Syrië en woont sinds 4 jaar in Hoorn. Hij woont hier samen met zijn vrouw en zijn kinderen. Hij werkt sinds 3 maanden bij BRGR & PZZA. Zijn coach Sandra Nan heeft hem voorgesteld bij haar collega Anne en Anne heeft een gesprek geregeld tussen Othman en Elena.

25 jaar horeca ervaring

Othman spreekt nog niet heel goed Nederlands. Hij is bij BRGR & PZZA nu hard aan het werk. Hij is begonnen met het leren bereiden van de burgers. Deze kan hij nu uitstekend klaar maken. Othman heeft in Syrië 25 jaar lang in een hotel gewerkt en kan zijn horeca ervaring hier goed bij gebruiken. Op dit moment leert hij de verschillende pizza’s en hun ingrediënten.

Othman: “ Ik leer tijdens mijn werk ook beter Nederlands, omdat we hier zoveel mogelijk Nederlands met elkaar praten. Ook voelt het werken hier als een familie. Ik blijf heel graag hier werken. Ik heb het erg naar mijn zin. Het werken neemt veel stress en zorgen weg en contact met andere mensen is voor mij erg belangrijk. Ik leer hier heel veel”.

Enthousiast

Wij van WerkSaam worden erg enthousiast van dit verhaal. U ook? BRGR & PZZA is nog op zoek naar bezorgers. Wilt u daarover meer informatie dan kunt u contact opnemen met Marlies Driessen van WerkSaam via e-mail: marlies.driessen@werksaamwf.nl

Wilt u zelf thuis genieten van een lekkere BRGR of PZZA, neem dan eens een kijkje op de website van BRGR & PZZA.

Foto van Elena samen met Othman
Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

sluiten