Mijn WerkSaam

 • Welkom(Tabblad)

  Welkom bij Mijn WerkSaam. Met Mijn WerkSaam kunt u online zaken inzien en zelf regelen.

  Op uw Persoonlijke Internet Pagina kunt u persoonlijke gegevens en uitkeringsspecificaties inzien en wijzigingen doorgeven (telefoonnummer, e-mailadres en IBAN). 
  Via de link Formulieren kunt u wijzigingen en inkomsten digitaal doorgeven. Ook vindt u hier onder meer het contactformulier.
  Via de Werkmap kunt u communiceren met uw coach en o.a. uw sollicitaties bijhouden.

  De uitkeringsspecificaties en jaaropgaven enkel nog digitaal te raadplegen. Ook het doorgeven van inkomsten gaat digitaal. Indien het voor u niet mogelijk is om uw uitkeringsspecificatie digitaal te raadplegen of uw inkomsten/wijzigingen digitaal door te geven, gaan we graag met u in gesprek en zoeken we een oplossing. Het gebruik van Mijn WerkSaam voldoet aan de nodige veiligheidseisen en is, net als vele andere overheidsdiensten, gekoppeld aan inloggen met persoonlijke DigiD.

Nieuws Mijn WerkSaam

Onderhoud PIP en iParticipatie (Accordion ingeklapt)

Maandag 7 oktober zal er tussen 17.00 - 22.00 uur onderhoud plaatsvinden aan de PIP (Persoonlijke Internet Pagina) en iParticipatie.

Dit houdt in dat u niet in kunt loggen op uw Persoonlijke I...
Lees meer over 'Onderhoud PIP en iParticipatie'

OPGELOST - Technische problemen inkomstenformulier (Accordion ingeklapt)


De technische storing met het inkomstenformulier, die sinds vrijdagavond was, is opgelost. U kunt uw inkomstenformulier weer gewoon via de website doorgeven.
Lees meer over 'OPGELOST - Technische problemen inkomstenformulier'