Gezin bank boekje lezen

Taalhuis

Het Taalhuis ondersteunt volwassenen die moeite hebben met lezen en schrijven, bijvoorbeeld met conversatielessen (spraaklessen). Opgeleide vrijwilligers verzorgen deze lessen. Het Taalhuis kan u ook helpen met leren rekenen of digitale vaardigheden.

Het Taalhuis nodigt u uit voor een intakegesprek en kijkt welk traject bij u past. Deelname aan een taaltraject is gratis. Meer informatie over de taaltrainingen via het Taalhuis vindt u hier.

Heeft u interesse voor het volgen van een traject via het taalhuis, neemt u dan contact op met uw arbeidscoach. Ook als u de taaltoets niet haalt kunt u door uw coach worden aangemeld bij het Taalhuis om uw taalniveau te verbeteren.

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening

Onderhoud Mijn WerkSaam/iParticipatie

sluiten

Door onderhoud kunt u vanaf donderdag 23 maart 17.00 uur geen gebruik maken van Mijn WerkSaam (iPa). Ook medewerkers kunnen geen gebruik maken van het uitkeringssysteem. Zij kunnen deze periode onder meer niet voor u nagaan of uw aanvraag ontvangen is, uw inkomstenverklaring verwerkt is of hoeveel uitkering u gaat ontvangen. Het onderhoud duurt tot maandag 27 maart 9.00 uur.