Catering Broodje Smeren 3

Mitchell heeft zijn passie gevonden

Laatst kwam Mitchell op kantoor om iets af te geven voor zijn coach Ibrahim. Mitchell volgde de Empowerment training bij Ibrahim en is begonnen met zijn pre-starterstraject bij Startwijzer. Omdat hij zijn droom om ondernemer te worden werkelijkheid wil maken. Voor coach Ibrahim had hij een hoodie mee met zijn bedrijfsnaam erop. “Zomaar iets kleins als waardering,’’ zei hij.

Als jonge man met een moeilijke start, ontdekte Mitchell zijn passie voor kunst en startte hij zijn eigen kunstbedrijf, genaamd Fendry art. Gedreven met ambitie, en met onzekerheden over wat de juiste stappen kunnen zijn, volgde hij de training Empowerment bij WerkSaam. “De training heeft mij bewuster gemaakt van mijn eigenschappen. Ik heb geleerd hoe ik meer doelbewust kan handelen. Daarbij kreeg ik de kans om mijn eerste Workshop ‘Fendry art schilderen’ te organiseren.”

Het besef dat kunst een sterke en prachtige uiting kan zijn voor persoonlijke groei en de therapeutische werking werd versterkt. Dit heeft Mitchell geïnspireerd om anderen bewust te maken van de kracht van kunst. Hij wil een inspiratiebron kunnen zijn.

“De training heeft mij meer goed gedaan dan ik had verwacht!”

“Ik heb nu meer vertrouwen en wil mijn ontwikkeling voortzetten op het gebied van therapeutische kunst. Ik wil dit meer toepassen in toekomstige projecten.”

“Moge de Empowerment training net zo inspirerend zijn voor jou, als dat het voor mij is.”

 

Mitchell met zijn hoodie en kunst.

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.