Verpakken 3

Beschut werk

Als u een beschut werk indicatie krijgt, gaat u werken op een beschutte werkplek. Dit is meestal bij WerkSaam, maar kan ook bij een andere werkgever zijn. U krijgt als dit mogelijk is, een baan met salaris aangeboden, waarbij u meer begeleiding en aanpassing krijgt dan op een gewone werkplek.

Begeleiding of aanpassing op de werkplek

Heeft u een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking en kunt u daardoor niet bij een gewone werkgever aan de slag? En heeft u veel begeleiding nodig tijdens het werk of heeft de werkplek veel aanpassingen nodig om te kunnen werken? Dan is beschut werk misschien iets voor u.

Als wij denken dat u voor een beschutte werkplek in aanmerking komt, wordt bij het UWV een ‘beoordeling beschut werk’ aangevraagd. Dit kunt u zelf doen, maar we kunnen dat ook samen met u doen. Als uit de beoordeling blijkt dat u een beschutte werkplek nodig heeft, dan gaan wij samen met u bekijken wat voor werk bij u past en hoeveel uren per week u dit werk kunt doen.

Videoserie Beschut werk bij WerkSaam

Met deze videoserie krijgt u een indruk van de mogelijkheden van beschut werk bij WerkSaam. Er is een algemene video over beschut werk, waarbij alle afdelingen kort in beeld komen. En er zijn korte video's per afdeling (Groen, Schoonmaak, Post, Verpakken, Naaiatelier).

Klik hier voor de videoserie (YouTube) 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over beschut werken? Neemt u dan contact op met uw coach of mail naar beschutwerk@werksaamwf.nl.


Wilt u uw kind of uzelf aanmelden voor Beschut werk? Vul onderstaand formulier in:

Informatie ouder/verzorger/begeleider
Informatie kandidaat
Aanvullende informatie
Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.