Catering

8. Eerlijk werk en economische groei

Waardig werk voor iedereen! Zorg voor duurzame economische groei. Iedereen die wil werken moet kunnen werken. Onder goede werkomstandigheden en tegen voldoende betaling. Voor iedereen toegang tot banken en verzekeringen. Geen kinderarbeid.

Wat doet WerkSaam?

WerkSaam stimuleert en activeert werkgevers in Westfriesland om een bijdrage te leveren aan een inclusieve samenleving. Dit doen we samen met het WerkgeversServicepunt NHN en met bijvoorbeeld MVO NHN. WerkSaam draagt zelf ook haar steentje bij. Op onze staf-afdelingen werken veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (8,3%).

WerkSaams HR-beleid is opgebouwd rondom duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit (voldoende bewegen, rookvrij terrein, Periodiek vitaliteitsonderzoek) en werkplezier (medewerkerstevredenheidsonderzoeken, ontwikkelgesprekken) zijn hier enkele voorbeelden van.

Samen met andere leer-werkbedrijven draagt WerkSaam met het convenant ‘eerlijke prijzen voor eerlijk werk’ uit dat Leer-werkbedrijven eerlijke tarieven vragen, omdat ze ook eerlijk werk leveren.

Wij vinden het belangrijk dat de regionale economie gestimuleerd wordt. Bij elke aanbesteding nodigen we minimaal 1 lokale partij uit.

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Heeft u een mening over onze website?

Wij horen graag van u zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Geef uw mening