Catering Broodje Smeren 3

Werkzoekenden

Heeft u jonge kinderen en werkt u parttime, of volgt u een traject of inburgeringscursus? Dan kunt u mogelijk een vergoeding krijgen voor uw eigen bijdrage van de kosten van kinderopvang. De kosten voor kinderopvang worden voor een groot deel vergoed door de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Er blijft dan een eigen bijdrage over. WerkSaam kan een vergoeding geven voor deze eigen bijdrage.

Voor overblijfkosten krijgt u meestal geen kinderopvangtoeslag. WerkSaam vergoedt deze kosten.
Onderteken nooit een overeenkomst met de kinderopvanginstelling voordat u weet of u een vergoeding krijgt.

Heeft u vragen over de kinderopvang in verband met werk, een werkervaringstraject of inburgeringscursus? Neemt u dan contact op met uw coach. Heeft u geen coach? Dan kunt u ons Klant Contact Centrum bellen op 0229-25 87 58 tussen 9.00-17.00 uur. 

Heeft u kinderopvang nodig vanwege langdurige ziekte of psychische redenen? Dan vergoedt WerkSaam dit niet. U kunt hierover contact opnemen met uw gemeente.

Hebt u moeite met het schrijven van uw sollicitatiebrief? Of wilt u graag hulp bij het zoeken naar een geschikte baan? Komt u dan naar het WerkSaam Café. We leren u dan hoe u het zelf kan doen!

Kijk op onze pagina over het WerkSaam Cafe voor meer informatie. 

Als u op de link naar iParticipatie klikt, en u bent ingelogd via uw DigiD, dan komt u op een beginpagina. Klik op het 'plusje' om het invullen van een formulier te starten en/of selecteer ‘aanvraag_ondersteuning_bij_zoeken_werk' en klik onderaan op 'Ok'.

iParticipatie plusknop

Wilt u teruggebeld worden?
Vul uw gegevens in en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld.